Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!

Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!

Η Sportingbet, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του online gaming, ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνέχιση μιας ακόμα σημαντικής αθλητικής χορηγίας. Συγκεκριμένα η Sportingbet είναι ο Μέγας Χορηγός του ερασιτεχνικού συλλόγου του ΑΣ ΠΑΟΚ και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.  

Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της φετινής χορηγίας, η Sportingbet θα προβάλλεται στη φανέλα της ομάδας volley ανδρών (νταμπλούχο Ελλάδας), στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές της υποχρεώσεις και στη φανέλα των ομάδων handball ανδρών και γυναικών, σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, η Sportingbet παραμένει και φέτος Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε: «Είναι στρατηγικής σημασίας για την Sportingbet τόσο η ανάληψη νέων σημαντικών χορηγιών, όσο και η συνέχιση επιτυχημένων συνεργασιών. Θεωρούμε ότι επενδύοντας σε ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και σε αθλήματα με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, όπως το volley και το handball, βοηθάμε ουσιαστικά στη συνολική ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σταθερά και δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση, με πρωτοβουλίες που φέρνουν προστιθέμενη αξία στις ομάδες, τους παίκτες και την κοινωνία συνολικά».

Ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, μιλώντας για τη χορηγία της Sportingbet, τόνισε: «Στα 90 χρόνια ιστορίας του ο ΠΑΟΚ παραμένει ένας από τους λίγους συλλόγους με παρουσία στα περισσότερα αθλήματα. Η Μεγάλη Χορηγία της Sportingbet μας δίνει ικανοποίηση, αλλά και την απαραίτητη ώθηση να πετύχουμε σημαντικές διακρίσεις στις φετινές εμφανίσεις των ομάδων μας. Ευχαριστούμε την Sportingbet για τη στήριξη της και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα μας τα παιχνίδια».

Best of internet