Γιαούρτι επιπέδου... Champions League!

Gazzetta team
Γιαούρτι επιπέδου... Champions League!

bet365

Καλές οι πίτσες και τα σουβλάκια, αλλά το στραγγιστό 2% της Κρι-Κρι ήταν ό,τι έπρεπε για μια αποτοξίνωση πριν τα μεγάλα ματς!

Τις μέρες που έχει Champions League η χοληστερίνη μας πρέπει να ανεβαίνει αρκετά. Πάλι καλά δηλαδή που παίζουμε και καμιά μπαλίτσα Δευτέρα βράδυ και προετοιμαζόμαστε. Όπως οι περισσότεροι, συνδυάζουμε την ποδοσφαιρική πανδαισία με τη... γευστική πανδαισία. Μην φανταστείτε κάτι το ιδιαίτερο. Σουβλάκια, πίτσες και μπέργκερ μονοπωλούν τα γεμάτα αστέρια βράδια μας. Έχοντας λοιπόν... μπουχτίσει, η Κρι-Κρι μας έκανε το καλύτερο δώρο.

Τα γραφεία του gazzetta γέμισαν με γιαουρτάκια 2% με μέλι, φτιαγμένα από γάλα ημέρας. Στην αρχή οι αντιδράσεις ήταν μετρημένες. Όταν όμως έγιναν τα πρώτα βήματα, από όσους αναλογίστηκαν τις άσχημες διατροφικές συνήθειες του γραφείου, τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Κουτάλια να βουτούν στο μέλι και ύστερα στο γιαούρτι ξεπρόβαλαν πάνω από πολλά πληκτρολόγια και έστω για ένα πεντάλεπτο, αισθανθήκαμε ότι «καθαρίζει» ο οργανισμός μας! Η σούπερ γεύση, σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας μέλι, βοήθησε στη γρήγορη κατανάλωση και στην αίσθηση απόλαυσης. Ακούς γιαούρτι και μερικές φορές κάνεις αγγαρεία για να το φας. Με το στραγγιστό 2% του Κρι-Κρι αυτό δεν ισχύει. Το τρως με ευχαρίστηση.

Κρατήσαμε κουτιά και για το αυριανό Europa League. Το καλύτερο επιδόρπιο για να ολοκληρώσεις μια δύσκολη μέρα στη δουλειά...

 

Τελευταία Νέα