«Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όλοι την δύναμη μίας ευχής!»

«Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όλοι την δύναμη μίας ευχής!»

Η Media Strom στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της να ενισχύει το έργο αξιόλογων συλλόγων προχώρησε συμβολικά στην προμήθεια κρεμαστών «Αστεριών Ευχής» από τον σύλλογο Make-A-Wish Greece. Με κάθε τέτοιο αστέρι βοηθάμε στην εκπλήρωση επιθυμιών μικρών παιδιών που πάσχουν από δύσκολες ασθένειες.

«Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όλοι την δύναμη μίας ευχής!»

Τα αστέρια αυτά, είναι η δική μας αγάπη στα παιδιά που αγωνίζονται και η δική μας συνεισφορά στο να κάνουμε τη ζωή τους πιο όμορφη. Ταυτόχρονα όμως αντιλαμβανόμαστε πως ερχόμαστε πιο κοντά και μεταξύ μας σαν άνθρωποι.

Όλη η ομάδα της Media Strom αγκάλιασε την ενέργεια και μοιράστηκε τη δύναμη μιας ευχής! Οι σκέψεις και η θετική μας ενέργεια θα συντροφεύουν αυτές τις γιορτές τους μικρούς μας φίλους.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Μοιραστήκαμε την δύναμη μιας ευχής από τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής...

Best of internet