«Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όλοι την δύναμη μίας ευχής!»

Gazzetta team
«Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όλοι την δύναμη μίας ευχής!»

bet365

Η Media Strom στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της να ενισχύει το έργο αξιόλογων συλλόγων προχώρησε συμβολικά στην προμήθεια κρεμαστών «Αστεριών Ευχής» από τον σύλλογο Make-A-Wish Greece. Με κάθε τέτοιο αστέρι βοηθάμε στην εκπλήρωση επιθυμιών μικρών παιδιών που πάσχουν από δύσκολες ασθένειες.

Τα αστέρια αυτά, είναι η δική μας αγάπη στα παιδιά που αγωνίζονται και η δική μας συνεισφορά στο να κάνουμε τη ζωή τους πιο όμορφη. Ταυτόχρονα όμως αντιλαμβανόμαστε πως ερχόμαστε πιο κοντά και μεταξύ μας σαν άνθρωποι.

Όλη η ομάδα της Media Strom αγκάλιασε την ενέργεια και μοιράστηκε τη δύναμη μιας ευχής! Οι σκέψεις και η θετική μας ενέργεια θα συντροφεύουν αυτές τις γιορτές τους μικρούς μας φίλους.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Μοιραστήκαμε την δύναμη μιας ευχής από τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής...

 

Τελευταία Νέα