«Christmas Food Festival 2015» από το «Αθηνόραμα» (pics)

Gazzetta team
«Christmas Food Festival 2015» από το «Αθηνόραμα» (pics)

bet365

To Christmas Food Festival είναι το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ γεύσεων που προτείνει το αθηνόραμα στους φίλους των ποιοτικών γεύσεων αλλά και σε όλους τους Αθηναίους που αναζητούν κάτι το ιδιαίτερο για τα γιορτινά τραπέζια.

Εκτός από deli προϊόντα, που θα δοκιμάσουν και θα αγοράσουν σε ειδικές τιμές αν το επιθυμούν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γευσιγνωσίες και μαθήματα μαγειρικής και να απολαύσουν ψαγμένες light λιχουδιές από το «Intercatering». Παράλληλα ένα σπέσιαλ πρόγραμμα περιμένει τους gourmet του αύριο, τα παιδιά, που θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες με τους «Μυθοπλάστες» και να μαγειρέψουν με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και την ομάδα του.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων, με την καθοδήγηση διάσημων chefs, θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μάθουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. Ταυτόχρονα μοναδικά εργαστήρια γεύσης θα μας μυήσουν με γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις στα μυστικά των κρασιών, της μπίρας, του ουίσκι, της σοκολάτας, των αλλαντικών και των τυριών. Οι αγαπημένοι σεφ, οινολόγοι και δημοσιογράφοι που θα συνοδεύσουν τους επισκέπτες στο μοναδικό αυτό ταξίδι γεύσης είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Γιώργος Βενιέρης, Νανά Δαρειώτη, Ολιβιέ Καμπανά, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Ηλίας Μαμαλάκης, Έκτωρ Μποτρίνι, Θοδωρής Μωυσίδης, Ντίνα Νικολάου, Εβίτα Παπαχαραλάμπους, Χρήστος Σιώμος, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ηλίας Σκουλάς, Αργύρης Τσακίρης και Χρήστος Χουσέας.

Πυρήνας του Φεστιβάλ θα είναι το εστιατόριο και ο ανοιχτός χώρος εκδηλώσεων «Θέατρο των Γεύσεων». Το καταξιωμένο «Intercatering» θα βρίσκεται στο χώρο του εστιατορίου προσφέροντας εκτός από καφέ, αναψυκτικά και ποτά, εύκολα και πεντανόστιμα πιάτα με βάση προιόντα ποιοτικών παραγωγών που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Στο θέατρο των γεύσεων, σε ανοιχτά στο κοινό event, οι δημοφιλείς σεφ θα δώσουν ισχυρό παρόν. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρέψει γιορτινές ιδέες σε συνεργασία με την εταιρεία «Έργον», η Ντίνα Νικολάου θα φτιάξει πρωτότυπες μαρμελάδες και ζελέδες από κρασί σε συνεργασία με την «Αμπελώνες Αντωνόπουλου», αλλά και ο Γιάννης Μπαξεβάνης θα στήσει πανηγύρι μαγειρεύοντας μαζί με τα παιδιά. Οι δραστηριότητες για τα παιδιά όμως δεν τελειώνουν στη μαγειρική. Η εταιρία «Μυθοπλάστες» έχει ετοιμάσει για τους μικρούς μας επισκέπτες ένα πρόγραμμα διαρκείας γεμάτο παιχνίδι, ζωγραφική, θέατρο και ανάγνωση σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το Christmas Food Festival δίνει μια μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη να κάνει μια απολαυστική και ψυχαγωγική βόλτα ανακάλυψης και ελεύθερης γευσιγνωσίας των καλύτερων γνωστών και άγνωστων delicatessen, αλλά και να αγοράσει εκλεκτά γλυκίσματα, τυριά, αλλαντικά, αλίπαστα, ζυμαρικά, ελιές και ελαιόλαδο, αβγοτάραχο, σάλτσες, ντιπ, μανιτάρια, μπίρες, ποτά, κρασιά, αρτοποιήματα, ξίδια, βότανα, ξηρούς καρπούς, καφέδες, αλάτια, μπαχαρικά, μαρμελάδες και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Official website: www.christmasfoodfestival.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/christmasfoodfestival/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα