Έξυπνες αγορές με... λίγα μόνο click από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Έξυπνες αγορές με... λίγα μόνο click από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Έξυπνες αγορές με... λίγα μόνο click από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις έξυπνες και γρήγορα online!

Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις και... καθόλου χρόνος! Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου απ' όπου κι αν βρίσκεσαι!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος , να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό και να ετοιμάσετε τις λίστες των αγορών σας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, AB click2shop είναι διαθέσιμο σε όλη την Αττική κι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους online. Εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόνο click!

Όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους από το ΑΒ click2shop κερδίζουν πάντα γιατί:

- Εξειδικευμένοι συνεργάτες επιλέγουν τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα

- Ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει όλες τις προσφορές μαζεμένες, σε συγκεκριμένη ενότητα, όπου εφαρμόζοντας τις επιλογές ταξινόμησης μπορεί να βρει κάθε φορά τις πιο συμφέρουσες για εκείνον

- Ελέγει τον προϋπολογισμό του, καθώς ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να δει το τρέχον σύνολό του

- Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του προσωπική λίστα ανά περίσταση, ενώ η παραγγελία μπορεί να υποβάλλεται μέσα σε λίγα λεπτά

- Η παράδοση γίνεται στο χώρο του καταναλωτή και είναι διαθέσιμη 6 ημέρες την εβδομάδα, δώδεκα ώρες την ημέρα (8:30πμ-20:30μμ)

Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας AB Plus μπορούν να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν πόντους. Με τη σύνδεση του online λογαριασμού με την κάρτα, ο χρήστης κερδίζει τους ίδιους πόντους, όπως και στο κατάστημα. Έτσι, για κάθε 200 πόντους και στο ηλεκτρονικό κατάστημα κερδίζετε μία επιταγή αξίας 6€.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα δίπλα στους καταναλωτές, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και διευκολύνει τις αγορές των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα σε τιμές για κάθε πορτοφόλι, με στόχο το όλο και πιο γεμάτο καλάθι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να μπείτε στο: http://www.ab.gr/eshop

Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις.

Μόνο στα ΑΒ! Που αλλού;

Best of internet