Η Europa συμμετέχει στην έκθεση Hotel Show

Gazzetta team
Η Europa συμμετέχει στην έκθεση Hotel Show

bet365

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στις εξελίξεις του τεχνικού κόσμου, παίρνει μέρος στην έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιείται το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015.

Το περίπτερο και οι άνθρωποι της EUROPA θα βρίσκονται στο Β37. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 27 έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Οι ξενοδόχοι αλλά και οι αρχιτέκτονες – μηχανικοί αποτελούν το βασικό πυρήνα επισκεπτών του 100% Hotel Show. Μεταξύ των καινοτόμων προτάσεων στο σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και διακοσμητικό τομέα, οι επισκέπτες ξενοδόχοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν καινοτόμα υλικά και εφαρμογές σχετικά με το ξενοδοχειακό προϊόν.

Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν εκ νέου βραβεία σχεδιασμού, τα 100% Hotel Design Awards. Η EUROPA, η οποία συμμετέχει χορηγικά με περίπτερο στην έκθεση, διαθέτει ειδική ομάδα προϊόντων για ξενοδοχειακές λύσεις. Οι λύσεις αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα πιθανών αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων, για προσόψεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τους χώρους διαμονής. Η παρουσία της στην έκθεση εντάσσεται στη συνολικότερη στρατηγική και συμμετοχή της εταιρείας σε εκδηλώσεις που αφορούν τον αρχιτεκτονικό κλάδο.

TECHNOSOL Ε.Π.Ε.

Παράλληλα, στο περίπτερο συμμετέχει και η εταιρία TECHNOSOL Ε.Π.Ε., επίσης μέλος του Ομίλου Τζιρακιάν. Η TECHNOSOL δραστηριοποιείται στην παραγωγή διάτρητων γωνιακών ελασμάτων και μεταλλικών ραφιών τύπου DEXION, καθώς και τον γενικό εξοπλισμό καταστημάτων (Super Markets - Αποθηκευτικοί χώροι). Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα για τον τομέα των κατασκευών βαρέων συστημάτων αποθήκευσης, (midi racks, longspan, drive in, pallet racking, cantilever), καθώς και στον τομέα της οργάνωσης - διαχείρισης αποθηκών με συστήματα διακίνησης και μεταφοράς των εμπορευμάτων.

Αναλυτικά τα προϊόντα της TECHNOSOL είναι διαθέσιμα στο technosol.gr

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης

Παρασκευή 27/11 - 17:00-21:00

Σάββατο 28/11 – 11:00-20:00

Κυριακή 29/11 – 11:00-20:00

Δευτέρα 30/11 – 11:00-18:00

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα