Μεγάλη προσφορά της ΟΠΑΠ για τα παιδιά με αφορμή τον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Gazzetta team
Μεγάλη προσφορά της ΟΠΑΠ για τα παιδιά με αφορμή τον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

bet365

Ο κόσμος αγκαλιάζει τη «Διαδρομή Προσφοράς» και η ΟΠΑΠ προσφέρει 516.809 ευρώ για την ανακαίνιση των δύο Νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».
Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της ΟΠΑΠ να συμμετάσχουν στη «Διαδρομή Προσφοράς» που δημιούργησε με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Χιλιάδες κόσμου και δρομείς που χρησιμοποίησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να τρέξουν συνεισφέροντας με τη συμμετοχή τους στο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».
Ξεπερνώντας τα 82.590 downloads, από όλες τις δράσεις συγκεντρώθηκαν 516.809 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία η ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση που αποτελεί ένα μέρος μόνο της συνολικής επένδυσης της εταιρείας για την ανακαίνιση των Νοσοκομείων. Το έργο που υλοποιεί η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς με την παράδοση στις 4 Νοεμβρίου του πρώτου μέρους του έργου που περιελάβανε την πλήρη ανακαίνιση δύο ορόφων των Νοσοκομείων.
Για τέσσερεις εβδομάδες, όλοι συμμετείχαν στις 9 προκλήσεις της εφαρμογής, οι οποίες «ξεκλείδωναν» σταδιακά αυξάνοντας προοδευτικά το ποσό της συνεισφοράς. Μάλιστα την ημέρα του Μαραθωνίου οι χρήστες της εφαρμογής μπορούσαν να αυξήσουν το ποσό κάνοντας απλά ένα check-in ενώ όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΟΠΑΠ στο Χωριό των Χορηγών, μπορούσαν και αυτοί να συμβάλλουν μέσω της συμμετοχής τους σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Ο κ. Petr Matejovsky, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ, βράβευσε στο περίπτερο της ΟΠΑΠ τους Δημήτρη Θεοδωρακάκο και Δημοσθένη Ευαγγελίδη, 2ο και 3ο νικητή αντίστοιχα της διαδρομής των 42 χλμ. και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«H ΟΠΑΠ υποστηρίζει τη διαδρομή των 42 χλμ. του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας από το 2011. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή μας για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και των αξιών του αθλητισμού. Με αφορμή δε αυτό το ιστορικό αθλητικό γεγονός δημιουργήσαμε την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» ενθαρρύνοντας τον κόσμο να συμμετάσχει και να υποστηρίξει τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία μας για την ανακαίνιση των δύο Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού». Πριν από μερικές ημέρες παραδώσαμε δύο πλήρως ανακαινισμένους ορόφους. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα και είναι τιμή μας που ο κόσμος αγκάλιασε και υποδέχτηκε τις προσπάθειές μας».
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Η ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958 , διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα