H L'ARTIGIANO αναδεικνύει τον καλύτερο pizzaiolo

Gazzetta team
H L'ARTIGIANO αναδεικνύει τον καλύτερο pizzaiolo

bet365

Στη Νάπολη της Ιταλίας βρέθηκε η L'Artigiano στο πλαίσιο του φεστιβάλ Napoli Pizza Village 2015, που διήρκησε από 1 έως 6 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναδείξουν τον καλύτερο pizzaiolo.

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής της L'Artigiano, της μεγαλύτερης αλυσίδας ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων κορυφαίων εκπροσώπων αλυσίδων ιταλικού φαγητού παγκοσμίως, στην παραλία της Νάπολης ως ειδικοί στην αυθεντική ιταλική πίτσα, για να αναδείξουν με τη βοήθεια του κοινού τον καλύτερο pizzaiolo στο πλαίσο του 14ου παγκόσμιου διαγωνισμού δημιουργίας πίτσας Campionato Mondiale del Pizzaiuolo που φιλοξενήθηξε για πρώτη φορά φέτος στο φεστιβάλ Napoli Pizza Village. Εκατοντάδες επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες δημιουργοί πίτσας διαγωνίστηκαν ζωντανά ώστε να αναδειχθεί ο κορυφαίος «πιτσαδόρος» σε 12 κατηγορίες.

Το φεστιβάλ Napoli Pizza Village αποτελεί το μεγαλύτερο event αφιερωμένο στο πιο γνωστό πιάτο της Νάπολης προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπες. Πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εργαστήρια σχετικά με την παρασκευή του αγαπημένου γεύματος και να απολαύσει καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες.

Η L'Artigiano, με 22 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, θέλοντας να μοιραστεί την αγάπης της για αυθεντικές γεύσεις και να μεταδώσει το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της και εκτός συνόρων, προωθεί και εμπνέει όποιον επιθυμεί να εκφράσει το ταλέντο του στη μαγειρική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα