Ημέρα Θετικής και... μοναδικής ενέργειας!

Νίκος Μαρούδας
Ημέρα Θετικής και... μοναδικής ενέργειας!

bet365

Η στιγμή που περιμέναμε στις αρχές του Σεπτεμβρίου ήταν η απόλυτη Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ που εδώ και 10 χρόνια δεν έχει σταματήσει να το γιορτάζει με συναυλίες και πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες!

Όλα άρχισαν το 2006, τότε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όταν μετά από πρωτοβουλία της Amita Motion διοργανώθηκε ένα event με σκοπό να φέρει αισιοδοξία στον κόσμο και φυσικά να είναι φουλ στη θετική ενέργεια και στη μουσική! Αυτό το event με τα χρόνια μεγάλωνε, «ομόρφαινε» και φέτος έφτασε να κλείσει 10 χρόνια ζωής και το γιόρτασε στο ΟΑΚΑ.

Για πρώτη φορά τόσοι καλλιτέχνες μαζεμένοι σε μια σκηνή! Το μακρινό 2006, όλο αυτό ήταν μια πολύ έξυπνη πρωτοβουλία της Amita Motion που αγκαλιάστηκε αμέσως από τη νεολαία με αποτέλεσμα κάθε χρόνο ο κόσμος να είναι όλο και περισσότερος στους χώρους, όπου γίνεται η Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Στο γήπεδο TAE Kwon Do την αμέσως επόμενη χρονιά και από το 2008 έως σήμερα στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, ενώ το 2011 πέρασε μια... βόλτα και από την -παραδοσιακά έτοιμη για πάρτι- Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα και η συμπρωτεύουσα που έχουν φιλοξενήσει όμως το event αυτό... Το tour αυτό έχει περάσει απ' όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως το Ηράκλειο Κρήτης και η Πάτρα...

Η αλήθεια είναι πως τα δύο πρώτα χρόνια δεν κατάφερα να βρεθώ σε κάποια Ημέρα Θετικής Ενέργειας, αλλά την τρίτη χρονιά η επιμονή της τότε κοπέλας μου με έκανε να το ζήσω και να καταλάβω τι έχανα τα προηγούμενα χρόνια! Μιλάμε για μια γιορτή που δεν είναι κοντά μας μόνο στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό και την μουσική...

Πως; Όπως κάθε εκδήλωση που απευθύνεται σε νεολαία και σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, κάθε χρόνο προσπαθεί να δίνει ευκαιρία ανάδειξης σε όσους νέους καλλιτέχνες μπορεί, ώστε να τους αγαπήσει με τη μία το κοινό μέσω της Amita Motion! Όλα αυτά τα χρόνια, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας που ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και έχει γίνει ο κορυφαίος μουσικός θεσμός στη χώρα, «γεμίζεις» μουσική, αισιοδοξία, βλέπεις ωραίους ανθρώπους που μιλούν για έμπνευση, δημιουργικότητα και φυσικά για... άπειρη θετική ενέργεια! Με λίγα λόγια, η γιορτή της μουσικής αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού για να μην μας πέσει η διάθεση, λόγω νοσταλγίας της θάλασσας!

Και αυτά τα 10 χρόνια Ημέρα Θετικής Ενέργειας που συμπληρώθηκαν και γιορτάστηκαν με τεράστια επιτυχία ήταν σίγουρα μόνο η αρχή... Η συνέχεια αναμένεται δεδομένα πιο δυναμική, με περισσότερη μουσική, περισσότερες τρελές και έξυπνες ιδέες και φυσικά, ακόμα περισσότερη Θετική Ενέργεια!

Γιατί, πως να το κάνουμε; Τόσα χρόνια το έχει αποδείξει πλέον, η Amita Motion είναι η Θετική Ενέργεια!

 

Τελευταία Νέα