Παίξε στη Novibet με 25€ στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (pic)

Gazzetta team
Παίξε στη Novibet με 25€ στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (pic)

bet365

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο αποκορύφωμά της και το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο θρόνο του Κόπα Αμέρικα! Η Νοvibet, μέσα σε κάθε παιχνίδι, είναι εδώ με μια ακόμα μοναδική προσφορά, για τους ένθερμους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου!

Γι’ αυτό, ένα Δωρεάν Στοίχημα (Free Bet) αξίας μέχρι 25€, θα προσφερθεί σε όσους φίλους της ποντάρουν στον αγώνα αυτής της Τρίτης (30/06/2015 02:30 π.μ.) μεταξύ της Χιλής και Περού.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10€, στο παιχνίδι Χιλή-Περού μετά την έναρξη του αγώνα (στο live) και θα λάβεις ισόποσο Free Bet μέχρι 25€ για να στοιχηματίσεις στον 2ο ημιτελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Παραγουάης.

Παίξε λοιπόν τώρα στη Novibet και διαμόρφωσε εσύ την τελική μονομαχία του Κόπα Αμέρικα! Η Novibet είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του IOM και παρέχει νόμιμα της υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.50§12 Ν.4002/2011).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα