Στην τελική ευθεία το Eugenios Gerards Soccer Camp

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία το Eugenios Gerards Soccer Camp

bet365

Το Eugenios Gerards Soccer Camp ξεκινάει! Δηλώστε συμμετοχή και γνωρίστε την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Eugenios Gerards Soccer Camp έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξή του την 1η Ιουλίου και μπορείς και εσύ να ζήσεις την εμπειρία και να μάθεις νέες τεχνικός από τους πλέον αναγνωρισμένους προπονητές.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο διάστημα 1-5 Ιουλίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:30 και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που θα μάθεις, θα σου μείνουν αξέχαστα! Κάθε μέρα τα παιδιά θα κάνουν 3 προπονήσεις, με διάρκεια 5ο λεπτών η κάθε μία.

Στον ένα στθαμό τα παιδιά θα κάνουν ασκήσεις με πάσες, σουτ και 1x1 παιχνίδια, στο άλλο ασκήσεις συναρμογής και ισορροπίας, σε συνδυασμό με διασκεδαστικά παιχνίδια και στον άλλο σταθμό σύνθετες ασκήσεις τακτικής από τον Μανώλη Παπαδάκη. Επίσης, θα υπάρχει γκρουπ τερματοφυλάκων με ειδική προπόνηση, την οποία θα αναλάβουν 3 προπονητές.

Τριάντα προπονητές θα δώσουν φέτος το παρών, πολλοί εκ των οποίων δουλεύουν σε μία εκ των κορυφαίων ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αυτό που χαρακτηρίζει το Camp είναι ο επαγγελματισμός και ο τρόπος συμπεριφοράς και διδισκαλίας.

Στο Camp μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1998 έως το 2007.

Το Gazzetta.gr στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το Camp με συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο από τους μικρούς ποδοσφαιριστές, μιας και προσφέρει πολλά στο παιδικό ποδόσφαιρο, έχοντας σωστή συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά και στους γονείς. Επίσης, στόχο του είναι να μεταφέρει ιδέες και γνώσεις σε όλους όσοι παρακολουθούν είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο.

Εξάλλου, ο κ. Γκέραρντ από την εποχή που ήταν προπονητής προσέφερε πολλά στο παιδικό ποδόσφαιρο, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 694 1571901 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gerardscamp.com.

 

Τελευταία Νέα