Το Κόπα Αμέρικα μπήκε στη φάση των «8» και εσύ παίζεις με 25€ FreeBet!

Gazzetta team
Το Κόπα Αμέρικα μπήκε στη φάση των «8» και εσύ παίζεις με 25€ FreeBet!

bet365

Η Novibet, μέσα σε κάθε παιχνίδι, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την πιο καυτή διοργάνωση του καλοκαιριού. Στη μάχη της πρόκρισης, στη φάση των 8, η Νοvibet πρωταγωνιστεί με μια μοναδική προσφορά για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η Χιλή φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στην Ουρουγουάη, αλλά θα τα καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά;

Μπορεί η Βολιβία να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει το Περού;

Η Novibet, προσφέρει ένα Δωρεάν Στοίχημα (FreeBet) αξίας μέχρι 25€ σε όσους φίλους της ποντάρουν στον αγώνα αυτής της Πέμπτης (25/06/2015 02:30 π.μ.) μεταξύ της Χιλής και της Ουρουγουάης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10€, στο παιχνίδι Χιλή-Ουρουγουάη μετά την έναρξη του αγώνα (στο live) και θα λάβεις ισόποσο FreeBet μέχρι 25€ για να στοιχηματίσεις στο επόμενο παιχνίδι της φάσης των «8», μεταξύ της Βολιβίας και του Περού.

Παίξε τώρα!

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για να λάβεις το FreeBet, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (singlebet) μεγαλύτερης ή ίσης αξίας των 10€ και σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,50 στο παιχνίδι Χιλή-Ουρουγουάη μετά την έναρξη του αγώνα (στο live), την Πέμπτη 25/06/2015.

Το Free Βet θα έχει πιστωθεί στο λογαριασμό σου μέχρι την Πέμπτη 25/06/2015 στις 14:00 μ.μ. για να το τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά της επιλογής σου στο παιχνίδι Βολιβία-Περού σε μονό στοίχημα (singlebet) και σε αποδόσεις μέχρι 3,50.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το FreeBet σου, πάτησε εδώ.


Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους παίκτες της Novibet που διαμένουν στην Ελλάδα και αφορά αποκλειστικά στον αγώναΧιλή-Ουρουγουάη που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/06/2015 02:30 π.μ.

  2. Η προσφορά ισχύει για μονά στοιχήματα (singlebets) που θα τοποθετηθούν μετά την έναρξη του αγώνα (στο live) με αξία ίση ή μεγαλύτερη των 10€ και σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,50.

  3. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά.

  4. Το FreeBet μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά στον αγώνα Βολιβία-Περού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26/06/2015 02:30 π.μ. και σε αποδόσεις μέχρι 3,50. Πιθανά κέρδη που θα προέλθουν από το FreeBet θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

  5. Κέρδη που πιθανά θα προέλθουν από κακή χρήση του FreeBet θα αφαιρούνται. Επιπλέον, στοιχήματα που πιθανά θα προέλθουν από τα παραπάνω κέρδη θα ακυρώνονται.

  6. Επαναλαμβανόμενα, αντικρουόμενα ή συμπληρωματικά στοιχήματα δε θα προσμετρούνται στον υπολογισμό.

  7. Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για ένα λογαριασμό για κάθε σπίτι. Υπάρχει μόνο μια προσφορά ανά άτομο, οικογένεια, νοικοκυριό, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, Ip, τηλεφωνικό αριθμό, ίδια στοιχεία μεθόδου πληρωμής (π.χ. αριθμό χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας), κοινό υπολογιστή, π.χ. σχολή, βιβλιοθήκη, χώρο εργασίας).

  8. Η προσφορά αυτή ανήκει αποκλειστικά στη Novibet.

Ισχύουν οι γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις της Novibet.

 

Τελευταία Νέα