Η Epson και η Manchester United ανανεώνουν την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας τους

Gazzetta team
Η Epson και η Manchester United ανανεώνουν την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας τους

bet365

Η Epson, ηγέτης της καινοτομίας και της τεχνολογίας και η αθλητική ομάδα θρύλος, Manchester United ανακοίνωσαν την ανανέωση της παγκόσμιας συμφωνίας συνεργασίας τους.

Έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους από το 2010, η χορηγική αυτή συμφωνία, επισημοποιεί εκ νέου, την Epson, ως τον επίσημο προμηθευτή Εξοπλισμού Γραφείου του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν 2017/18.

Η ανανέωση αυτή αντικατοπτρίζει την μέχρι τώρα επιτυχία της συνεργασίας, η οποία προσφέρει στην Epson την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους πελάτες της σε βασικές αγορές και να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας. Επιχειρώντας πλέον, να αξιοποιήσει τις μοναδικές τεχνολογίες της στο γραφείο, το εμπόριο, την υγειονομική περίθαλψη , τον αθλητισμό αλλά και άλλες αγορές, η Epson πιστεύει ότι η σχέση αυτή θα συνεχίσει να διαδραματίζει καίριο ρόλο στην ενίσχυση του παγκόσμιου προφίλ της, αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη προϊόντων, όπως οι εκτυπωτές inkjet, οι σαρωτές, οι βιντεοπροβολείς και τα έξυπνα γυαλιά.

Βάσει της συμφωνίας, η Epson θα συνεχίσει να επωφελείται από τη φιλοξενία της στο στάδιο και από τα δικαιώματα διαφήμισης που διαθέτει, ενώ θα παρέχει τον βασικό εξοπλισμό εκτύπωσης και απεικόνισης για το γραφείο της Manchester United, αλλά και για την εξυπηρέτηση των χώρων που είναι ανοιχτοί στο κοινό. Παρόλο που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα, η Epson πιστεύει ότι οι δύο οργανισμοί μοιράζονται μια κοινή δέσμευση για συνεχή βελτίωση στην απόδοση και την καινοτομία, όντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας και της ζωής των πελατών και των οπαδών τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ανανέωση της παγκόσμια συμφωνίας συνεργασίας μας με την Manchester United», δήλωσε ο Ian Cameron Γενικός Διευθυντής Εταιρικών Επικοινωνιών της Epson. «Η συνεργασία μέχρι σήμερα μας έχει προσφέρει πολλά οφέλη σε βασικούς τομείς όπως αυτή η αγορά του γραφείου αλλά και οι αναδυόμενες αγορές. Με την ανανέωση αυτή συνεχίζεται η ισχυρή και διαρκής δέσμευση και των δύο οργανισμών για την τελειότητα, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν τα όνειρά τους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Manchester United, Richard Arnold, σχολίασε:

«Η Manchester United είναι πολύ περήφανη για την συνεργασία της με την Epson. Καθώς η είναι ήδη πολύ προσφιλής στα περισσότερα οικιακά περιβάλλοντα, η εταιρεία έχει δείξει την καινοτομία και την αποφασιστικότητα που θα της επιτράψει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, μπαίνοντας σε νέες και αναδυόμενες αγορές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επέκταση, εισάγοντας τα μοναδικά προϊόντα της στους οπαδούς μας παγκοσμίως. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η εντυπωσιακή διαφήμιση για τον 3D βιντεοπροβολέα της Epson στην οποία συμμετείχαν παίκτες της Manchester United, και την οποία έχουν απολάυσει πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο .

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Epson ανανεώνει τη σχέση της με την ομάδα - . αποδεικνύοντας την αξία που έχει η συνεργασία με την Manchester United, τόσο για την ίδια, όσο και για την Epson».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα