Ακόμα περισσότερα adidas Originals στο Superstar Store!

Gazzetta team
Ακόμα περισσότερα adidas Originals στο Superstar Store!

bet365

Η πλατεία Αγ. Ειρήνης γέμισε με Superstar, Stan Smith, Tubular και ZX Flux σε ένα μοναδικό exclusive party

Τα iconic Superstar και Stan Smith αλλά και τα νέα Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο adidas Superstar Store, το πιο street style κατάστημα της adidas στην οδό Αιόλου 25, που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έγινε το απόλυτο shopping destination όλων των sneakerheads της πόλης. Το κατάστημα υποδέχθηκε τα νέα exclusive μοντέλα & χρώματα των αγαπημένων adidas sneakers και το γιόρτασε σε ένα exclusive party μαζί με γνωστούς adidas Originals fans, fashion editors και bloggers.

Μεταξύ των fans της adidas που βρέθηκαν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης ήταν οι: Τάμτα, Θάνος Λαίτσας και Κώστας Μαυρογένης από τις Μέλισσεs, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Otherview, Ginno, Θέμης Γεωργαντάς, Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάουρα Νάργες, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ‘Αλεξ Κάβδας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Κώστας Γκρέκας, Μαίρη Ρέτσινα, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαντώ Γαστεράτου, DaMike, DjAngelo και ο Gio.

Τα party και οι εκπλήξεις στο Superstar Store όμως δεν σταματούν εδώ. Τα μοναδικά Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά, να δεις τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν για βόλτες στη πόλη. Μην τα χάσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα