Νιώθεις πρωταθλητής; Η MasterCard παρουσιάζει το UEFA Champions League Trophy Photo Booth!

Gazzetta team
Νιώθεις πρωταθλητής; Η MasterCard παρουσιάζει το UEFA Champions League Trophy Photo Booth!

bet365

Η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, φέρνει άλλη μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας για όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διαμορφώσουν τη δική τους φωτογραφία UEFA Champions League Trophy και να νιώσουν πρωταθλητές!

Η εφαρμογή MasterCard UEFA Champions League Trophy Photo Booth έχει προγραμματιστεί να επιτρέπει τη δημιουργία μιας φωτογραφίας με το κύπελλο του UEFA Champions League.

Ο δρόμος προς τη δόξα είναι απλός: τραβήξτε μια φωτογραφία, προσαρμόστε την εικόνα, διαλέξτε το φόντο και δείτε την εικόνα σας σε ένα 3D αντίγραφο του κυπέλου του UEFA Champions League. Στη συνέχεια, μοιραστείτε αυτή την ανεκτίμητη φωτογραφία με τους φίλους σας μέσω των social media ή στείλτε e-mail στον εαυτό σας για να την αποθηκεύσετε.

Επισκεφτείτε τώρα το priceless.com/ucltrophyphotobooth, δημιουργήστε τη δική σας ανεκτίμητη UEFA Champions League ‘Trophy photo’

και μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε το πάθος των οπαδών του ποδοσφαίρου κατά την διάρκεια του UEFA Champions League, προσφέροντας στο κοινό άλλη μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας. Ο καθένας αγαπά να έχει μια δική του στιγμή δόξας, γι' αυτό και εμείς το κάνουμε πραγματικότητα. Η φιλοσοφία της MasterCard συνεχίζει να εμπνέει τους καταναλωτές και να τους προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας".

Η MasterCard, μόνο με ένα κλικ, φέρνει εσάς και τους φίλους σας πιο κοντά στο κύπελλο του UEFA Champions League. Βάλτε τη φωτογραφία σας στο κύπελλο και απολαύστε άλλη μια στιγμή ανεκτίμητης αξίας, εν όψει της τελικής φάσης.

 

Τελευταία Νέα