Tα «αστέρια» του... αύριο στην Παιανία!

Gazzetta team
Tα «αστέρια» του... αύριο στην Παιανία!

bet365

18 κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, 1000 ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, 3 μέρες αγωνιστικού θεάματος! Το Paiania First Talent Cup 2015... έφτασε!

Στις 6, 7 και 8 Απριλίου οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας, που θεωρούνται από τις καλύτερες της Ευρώπης, φιλοξενούν για πρώτη φόρα στην Ελλάδα ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός! Στόχος του Paiania First Talent Cup 2015 είναι να αναδείξει τους επόμενους αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες. Παράλληλα, να συμβάλλει στην ψυχαγωγία των νέων αθλητών και να διευρύνει τους ορίζοντες των συμμετεχόντων στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

To πρόγραμμα στο First Talent Cup 2015 έχει ως εξής:

1η Ημέρα Δευτέρα 6 Απριλίου: Αγώνες Α΄ φάσης από 10 το πρωί έως 9 το βράδυ
2η Ημέρα Τρίτη 7 Απριλίου: Αγώνες Β΄φάσης από 10 το πρωί έως 9 το βράδυ
3η Ημέρα Τετάρτη 8 Απριλίου: Αγώνες Κατάταξης 11:00 - 15:00 Τελικοί – Μικροί Τελικοί, 15:00 Τελετή Λήξης

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι εξής: Ολυμπιακός – Παναθηναικός - Α.Ε.Κ. - Ατρόμητος Αθηνών - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. - Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. - Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΑΕΛ – Απόλλων - Ο.Φ.Η. – Άρης – Ηρακλής - Α.Ο. Ν. Ιωνίας - Ο.Φ.Ι. Ιεράπετρα - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Β. Λάκη - Α.Ο. Αγίου Νικολάου - F.C. Pathiakakis

Ονόματα όπως οι Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Αμανατίδης, Κρίστοφ Βαζέχα, Ντανιέλ Μπατίστα, Νίκος Τσιαντάκης, Ηλίας Ατμαντζίδης, Γιάννης Καλιτζάκης, Στέλιος Μανωλάς, είναι κάποια από αυτά που θα δώσουν το παρών στο First Talent Cup 2015.

Οι 3 φάσεις χωρίζονται ως εξής:

Α φάση:

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.

Β φάση:

Ο πρώτος και ο δεύτερος από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουνε καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το πρωτάθλημα. Ο τρίτος με τον τέταρτο από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουνε και αυτοί καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το κύπελλο.

Γ φάση:

Αγώνες Κατάταξης - Μικροί και Μεγάλοι Τελικοί.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για τα παιδικά τουρνουά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και δώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του Τουρνουά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια αρχή: Ι.Ε.Α.Π.

Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη του Παιδιού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 60 00 742

Ο Ι.Ε.Α.Π. είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος με στόχο να συμβάλλει εποικοδομητικά στο θεσμό της οικογενείας, φέρνοντας την σε επαφή με τον χώρο του αθλητισμού.

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Image Group, η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα του consumer experience και του sports marketing με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, διοργάνωση και υλοποίηση μεγάλων αθλητικών events.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα