Η Epson επαναστατεί με τους εκτυπωτές μεγάλου φορμά!

Gazzetta team
Η Epson επαναστατεί με τους εκτυπωτές μεγάλου φορμά!

bet365

Ευρεία γκάμα επαγγελματικών λύσεων για υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις μεγάλου φορμά από την Epson!

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας, με δέσμευση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας επαγγελματιών, παρουσιάζει στην πράξη την υπεροχή των προιόντων της.

Η Epson αντιλαμβάνεται τι είναι σημαντικό σε κάθε περίσταση, από τη διαδικασία του pre-press μέχρι την επαγγελματική και εμπορική εκτύπωση, και σχεδιάζει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με όχημα την Precision Core, την τεχνολογία κατασκευής των Micro Piezo κεφαλών τελευταίας γενιάς της Epson, που εξασφαλίζει ασυναγώνιστη ταχύτητα, υψηλή ακρίβεια και χρήση μελάνης διαφόρων τύπων, ανεξαρτήτως χημικής σύστασης.

Στον κόσμο του τεχνικού σχεδιασμού, όπου η λεπτομέρεια και η ακρίβεια, καθώς και οι τόνοι διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην αναπαραγωγή κάθε στοιχείου, η Epson επαναστατεί με τους νέους, γρήγορους εκτυπωτές μεγάλου φορμά, τεσσάρων χρωμάτων, της σειράς SureColor SC-T που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλη ποικιλία γραφικών, εφαρμογών CAD και GIS για χρήση σε περιβάλλον σχεδιασμού, εμπορικών εκτυπώσεων, φωτοτυπικών καταστημάτων, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, μηχανικής, λιανικού εμπορίου και εκπαίδευσης.

Ο νέος εκτυπωτής SC-T5200MFP, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, περιλαμβάνει διπλά ρολά συνεχούς τροφοδοσίας με αυτόματη φόρτωση χαρτιού και αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των ρολών. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται χαμηλό κόστος, ευελιξία στην εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων μέσων και μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Ο εκτυπωτής SC-T5200MFP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την εύκολη ένταξη σε περιβάλλον γραφείου χάρις στις μικρές διαστάσεις και τη χρήση από την πρόσοψη. Προκειμένου να περιορίζει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, χρησιμοποιεί μελάνια με βάση το νερό και διαθέτει σήμανση ENERGY STAR για εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, αυτό το αδιάβροχο μελάνι που δεν μουτζουρώνει, παράγει εκτυπώσεις που είναι κατάλληλες για βραχυχρόνια χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της απόδοσης, τόσο το νέο μοντέλο όσο και όλη η σειρά, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία εικόνας, προαιρετικό σκληρό δίσκο 320 GB για την υποστήριξη σημαντικών λειτουργιών εκτύπωσης και ασφαλή δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο.

Στον τομέα του υφάσματος όπου η πρωτοποριακή σχεδίαση ενώνεται με την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης για να δημιουργήσει μια νέα αγορά ποιοτικών ενδυμάτων, αξεσουάρ και μικροεπίπλων, η Epson προσφέρει στους επαγγελματίες τους ιδανικούς SureColor SC-F2000 και SureColor SC-F6000, που διευκολύνουν την εκτύπωση σε ποικιλία υλικών, όπως υφάσματα, πλακάκια και άλλα υλικά. Χάρις στη νέα μελάνη, το λογισμικό σχεδίασης και την κεφαλή εκτύπωσης αποτελούν την ιδανική επιλογή για πιστή απόδοση και εκτύπωση σε πληθώρα υλικών. Η σειρά SureColor SC-F της Epson προσφέρει την δυνατότητα εκτύπωσης απ’ευθείας σε ύφασμα για μεγαλύτερη ευελιξία, με την εξαιρετική ποιότητα και τους υψηλούς όγκους παραγωγής που προσφέρει η τεχνολογία PrecisionCore. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης σε σκουρόχρωμα υφάσματα καθώς η λευκή μελάνη διαθέτει υψηλή ανθεκτικότητα που δεν “σπάει”.

Η εικόνα έχει δύναμη. Για αυτό το λόγο οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τη βέλτιστη ποιότητα για να αντικατοπτρίζουν κάθε λεπτομέρεια της στιγμής που αποτυπώνεται σε κάθε φάση επεξεργασίας, από την παραγωγή δοκιμίου με τον μοναδικό Stylus Pro 7890, μέχρι την παραγωγή αψεγάδιαστων φωτογραφιών με τους SureLab SL-D3000 και SureLab SL-D700. Ο πανίσχυρος Stylus Pro 7890 Spectroproofer, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις απαιτήσεις για τις αγορές της εμπορικής φωτογραφίας και των έργων τέχνης, ωστόσο αποτελεί ιδανική και αξιόπιστη επιλογή για την αγορά δημιουργίας δοκιμίων και οπτικού ελέγχου, καθώς δημιουργεί ρεαλιστικά αντίτυπα σε μεγάλη ταχύτητα έως και 40 τ.μ./ώρα. Οι SureLab D3000 και SureLab D700, είναι σχεδιασμένοι για φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας μήκους έως ενός μέτρου, με τεχνολογία inkjet. Διαθέτουν κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας μαζί με αυθεντικό μελάνι Epson για καθαρά, ζωντανά αποτελέσματα. Αποτελούν την ιδανική λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών, καρτών, αντιγράφων έργων τέχνης και άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, σε υψηλή ταχύτητα και με μικρό κόστος.

«Η Epson μένει πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων σε όλο το εύρος των αναγκών των επαγγελματιών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προιόντων που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς συνδυάζοντας προσιτή τιμή και υπεροχή στην ποιότητα.» δηλώνει ο κος Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager και Ειδικός Κάθετων Προιόντων, Epson Hellas

Η EPSON και η «Akiko Yoshimoto» αποδεικνύουν ότι ο φανταστικός κόσμος της επαγγελματικής δημιουργίας δεν έχει όρια

Επαγγελματικά γραφικά σε «μεγάλες διαστάσεις» και μεγάλα format από την Epson σε συνεργασία με την «Akiko Yoshimoto».

19 Φεβρουαρίου 2015 - Είναι εφικτό τέχνη και τεχνολογία να συνδυαστούν; Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η Epson και η γνωστή φωτογράφος και σχεδιάστρια μόδας «Akiko Yoshimoto» δοκίμασαν και ξεπέρασαν τα όρια μεταξύ φωτογραφίας και τεχνολογίας δημιουργώντας μια φανταστική «Έβδομη Ήπειρο», την οποία παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους μόδας στο Workshop Dionissis Sotovikis. Η Epson υλοποίησε το όραμα της Akiko Yoshimoto για ακριβή απεικόνιση των έργων της σε υλικά όπως ύφασμα, πλακάκι και φωτογραφικό χαρτί μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά από τους εκτυπωτές μεγάλου φορμά της εταιρείας για επαγγελματικά γραφικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το “ταξίδι” μιας φωτογραφίας, από τη σύλληψη, μέχρι την επεξεργασία, την παραγωγή δοκιμίου και τέλος την εκτύπωσή της σε παραδοσιακά, αλλά και αντισυμβατικά μέσα, όπως υφάσματα, πλακάκια, αλουμίνια, ξύλα, κλπ.

Οι ειδικοί συνεργάτες της Epson, οι εταιρείες ASIS (Advanced Support Information Systems), Fisheye και IMAGCO, ξενάγησαν τους καλεσμένους στους τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εκδήλωσης, όπου είδαν από κοντά τις ποικίλες εφαρμογές των υψηλής ποιότητας εκτυπωτών της Epson, από εκτύπωση αρχιτεκτονικού σχεδίου, μέχρι εκτύπωση φωτογραφιών και φυσικά την εκτύπωση σε ποικιλία υλικών και μέσων, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευση της Epson για παροχή καινοτόμων λύσεων σε όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Η Epson που αναγνωρίζει ότι στον κόσμο της δημιουργίας δεν υπάρχουν στεγανά, δίνει υλική υπόσταση στην «Έβδομη Ήπειρο», μια σπάνια ταξιδιωτική φωτογραφική συλλογή της Ελληνίδας δημιουργού Alkistis Ven που κάνει διεθνή καριέρα έχοντας ιδρύσει την εταιρεία «Akiko Yoshimoto». Η συλλογή περιλαμβάνει εικόνες από την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική που έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουν μία φανταστική «Έβδομη Ήπειρο». Πραγματικότητα και φαντασία συνδέονται, με όχημα την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης μεγάλου φορμά της Epson, αποδίδοντας ένα μωσαϊκό σουρεαλισμού, ψυχεδελικής τέχνης, ζωντανών χρωμάτων και ταξιδιωτικής φωτογραφίας

H Epson, ηγέτης στον τομέα της εκτύπωσης, απέδειξε έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των φωτογραφικών της εκτυπώσεων με τον SureLab SL-D3000 και τον SureLab SL-D700, τον πρώτο compact εξάχρωμο εκτυπωτή φωτογραφιών με κεφαλή Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας. Επίσης, ο εκτυπωτής δοκιμίων Stylus Pro 7890 διευκολύνει τη διαδικασία πριν την ολοκλήρωση ενός άψογου αποτελέσματος για πλήθος εφαρμογών. Οι εκτυπωτές SureColor SC-F2000 και SureColor SC-F6000 χάρις στη νέα μελάνη, το λογισμικό σχεδίασης και την κεφαλή εκτύπωσης τους αποτελούν την ιδανική επιλογή για πιστή απόδοση και εκτύπωση σε ύφασμα, αποδίδοντας άψογα τα θέματα της σχεδιάστριας και φωτογράφου Alkists Ven σε ειδικά σχεδιασμένα φουλάρια και t-shirts που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την Epson για το ελληνικό κοινό της εκδήλωσης. Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε την αξιοπιστία των προϊόντων της Epson και απέδειξε ότι η σχεδίαση υφασμάτων αφορά πλέον όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, καθώς μπορεί να γίνει γρήγορα και κυρίως οικονομικά.


Τις καινοτόμες, ιδανικές για επιχειρήσεις που αποζητούν υψηλή ακρίβεια, λύσεις εκτυπώσεων μεγάλου φορμά της Epson, συμπλήρωσε ο ιδανικός για εκτυπώσεις CAD, SureColor SC-T5200 MFP. Oi παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά πώς μπορεί να εκτυπωθεί ένα σχέδιο, αρχιτεκτονικό αλλά και σχέδιο ρούχων σε μεγάλες διαστάσεις.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Οι εκτυπωτές της EPSON καταφέρνουν και συνδυάζουν με επιτυχία άριστη ποιότητα εικόνας, ταχύτητα και οικονομία. Το γεγονός ότι οι εκτυπωτές μας έχουν εξελιχθεί και σε ένα μέσο έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες, είναι κάτι που μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση. Οι δυνατότητες των εκτυπωτών μας είναι απεριόριστες έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.»


 

Τελευταία Νέα