Και στο Βόλο έσπασε ρεκόρ το Coca-Cola Cup

Gazzetta team
Και στο Βόλο έσπασε ρεκόρ το Coca-Cola Cup

bet365

Δεν αποτελεί, πλέον, είδηση. Όπου πάει, φέτος, το Coca-Cola Cup σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών προσφέροντας θέαμα και ανταγωνισμό στο πιο υψηλό επίπεδο!

Έτσι έγινε και στο Βόλο, όπου σε δυο σαββατοκύριακα, στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία. Συνολικά εμφανίστηκαν 207 ομάδες, έξι περισσότερες από τις 201, που αποτελούσαν και αριθμό ρεκόρ για την πόλη.

Στις εγκαταστάσεις VOLOS FOOTBALL LAND εκατοντάδες νέοι τα έδωσαν όλα για την μπάλα. Ο καιρός ήταν σύμμαχος σε μια διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε μαζικότατη συμμετοχή. Μόνο στην κατηγορία 13-15 ετών, στις δυο πρώτες μέρες, έδωσαν το “παρών” 70 ομάδες.

Πολύς κόσμος βρέθηκε και το δεύτερο σαββατοκύριακο, με τους αγώνες να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες.

Όλα αυτά οδήγησαν σε συναρπαστικές μάχες, μέχρι την ανάδειξη των έξι ομάδων, που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας.

Ιδού και οι νικητές:

* Κατηγορία 13-15 ετών: Π.Γ-Bursaspor

* Κατηγορία 16-17 ετών: Kουβανέζοι-Οι άπαιχτοι του Αλιβερίου

* Κατηγορία 18-19 ετών: Πάτερ Μπορίσοφ-Αμπελαλέ

Η adidas βράβευσε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές κάθε κατηγορίας. Ήταν οι Αλέξανδρος Τσιανάκας (13-15 ετών, Π.Γ), Θανάσης Τόμπρας (16-17 ετών, Κουβανέζοι), Αβραάμ Μαρούφ (18-19 ετών, Pokemon)

Το τουρνουά μετακομίζει ταυτόχρονα σε Λάρισα και Τρίκαλα για το σαββατοκύριακο 28/2-1/3, όπου οι συμμετέχοντες έχουν δώσει ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Larisa Sports Center (7ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων (Μπαλκούρα Τρικάλων).

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα