Τα Media Markt στην «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»!

Gazzetta team
Τα Media Markt στην «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»!

bet365

Η Media Markt πιστεύει ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη διαδικτυακή εποχή και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» για ισότιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έως και τις 30 Ιουνίου, με μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα Media Markt οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν το κουπόνι αξίας 230€ και να αποκτήσουν το laptop ή το tablet που τους ταιριάζει. Επιπλέον η Media Markt θα τους παρέχει τζάμπα σύνδεση για πρόσβαση στο διαδίκτυο και τζάμπα συμβουλευτική υποστήριξη και ενημέρωση κατ’ οίκον!

Πως μπορεί ο δικαιούχος να παραλάβει το δωρεάν προϊόν που του ανήκει? Πληκτρολογεί το username και το password του “TAXISNET” στην ιστοσελίδα www.e-inclusion.gr και εκτυπώνει τον κωδικό επιταγής της Ψηφιακής Αλληλεγγύης που του αντιστοιχεί. Επισκέπτεται ένα κατάστημα Media Markt με τον εκτυπωμένο κωδικό και μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του και το μόνο που μένει… είναι να επιλέξει το laptop ή το tablet που επιθυμεί.

Όλα τα top προϊόντα της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών τελευταίας τεχνολογίας εμφανίζονται με ένα απλό click στο www.mediamarkt.gr. Και αν κάποιος δεν έχει αποφασίσει τι είναι αυτό που του ταιριάζει καλύτερα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Media Markt θα τον εξυπηρετήσει και θα βρει μαζί του το προϊόν που θα ικανοποιήσει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα