2015: Ρεβεγιόν στον αέρα με την Aegean

Gazzetta team
2015: Ρεβεγιόν στον αέρα με την Aegean

bet365

Εσείς πώς θα αλλάξετε χρονιά; Πού θα σας βρει ο νέος χρόνος; Στο σπίτι περιμένοντας τη γαλοπούλα να σερβιριστεί; Σε κάποιο club με τους φίλους σας ή σε κάποια «πίστα»;

Τι θα λέγατε αν το 2015 σας βρει στον… αέρα; Και μην ανησυχείτε, εσείς δεν χρειάζεται να φροντίσετε τίποτα! Δηλώστε συμμετοχή, φορέστε τα γιορτινά σας και αφήστε την Aegean να αναλάβει τα υπόλοιπα! 50 τυχεροί μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα επιβιβαστούν σε ένα, ειδικά για την περίσταση ναυλωμένο αεροσκάφος, για να αλλάξουν το χρόνο εν πτήσει προς ένα... μυστικό προορισμό!

Nαι, καλά διαβάσατε! Κανένας από τους ταξιδιώτες δε θα ξέρει πού πηγαίνουν - η αποκάλυψη του προορισμού θα γίνει κατά την προσγείωση! Οι εορτασμοί για το νέο χρόνο θα συνεχιστούν και μετά την άφιξη στον άγνωστο προορισμό: στο ξενοδοχείο όπου θα γίνει η διανυκτέρευση αλλά και σε ένα ακόμα New Year’s Eve Party!

Την Πρωτοχρονιά, οι τυχεροί ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν tour στα αξιοθέατα της περιοχής, θα δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα σε ένα πρωτοχρονιάτικο γεύμα και αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα. Πείτε ναι σε μια ξεχωριστή Πρωτοχρονιά γεμάτη εκπλήξεις. Επισκεφτείτε το http://revegionstonaera.aegeanair.com/, δηλώστε συμμετοχή και ξεκινήστε το 2015 με τον καλύτερο τρόπο!
#revegionstonaera

 

Τελευταία Νέα