Βιντεοπροβολέας EPSON για να... απολαύσεις μπάλα (pics)

Gazzetta team
Βιντεοπροβολέας EPSON για να... απολαύσεις μπάλα (pics)

bet365

Με εξαιρετική φωτεινότητα 3.000 lumen και έγχρωμες εικόνες 3D, αυτός ο βιντεοπροβολέας με δυνατότητα ανάλυσης HD σάς παρέχει μια λύση με εξαιρετικά προσιτή τιμή για τη δημιουργία καθηλωτικών μεγάλων προβολών στο σπίτι.
Η τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας, ενώ η έλλειψη καθυστέρησης όταν παίζετε παιχνίδια και οι δυνατότητες μετατροπής από 2D σε 3D, καθιστούν αυτό το προϊόν μια εξαιρετική προσθήκη στην γκάμα προϊόντων μας για home cinema.
Φωτεινές εικόνες 2D & 3D
Με φωτεινότητα στα 3.000 lumen, ο EH-TW570 είναι ο πιο φωτεινός βιντεοπροβολέας home cinema που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από την Epson. Ο EH-TW570 παράγει εξαιρετικές εικόνες ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος και έχει δυνατότητα προβολής σε 2D και 3D, εξασφαλίζοντας ακόμη και μετατροπή βίντεο από 2D σε 3D. Επιλέξτε από τέσσερις λειτουργίες χρωμάτων (καθιστικό, δυναμική, κινηματογράφος και παιχνίδια) και δύο λειτουργίες χρωμάτων για την προβολή σε 3D, ενώ διατίθενται επίσης τρία επίπεδα φωτεινότητας.
Βελτιωμένη αντίθεση
Ο βελτιωμένος λόγος αντίθεσης 15.000:1 επιτρέπει στον EH-TW570 να αποδίδει ευκρινείς εικόνες, ενώ χάρη στην τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας χωρίς διαχωρισμούς χρωμάτων (φαινόμενο ουράνιου τόξου) για πανέμορφες έγχρωμες εικόνες.
Ευκολία χρήσης
Η κατακόρυφη και οριζόντια διόρθωση keystone και το ζουμ 1,2x σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε το βιντεοπροβολέα εκεί που τον χρειάζεστε. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2W σάς δίνουν την επιλογή να μην αγοράσετε ξεχωριστό σύστημα ήχου ενώ οι έξοδοι ήχου του EH-TW570 εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευελιξία. Έχει επίσης το πλεονέκτημα της μεγάλης διάρκειας ζωής της λάμπας που φτάνει τις 5.000 ώρες σε κανονική λειτουργία και τις 6.000 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης.
Εξαιρετικές δυνατότητες παιχνιδιού
Τα παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη ποτέ δεν είχαν καλύτερη απόκριση. Με την ειδική λειτουργία Turbo* μειώνεται η καθυστέρηση έτσι ώστε να μην αστοχείτε ποτέ.
Μεγαλύτερες δυνατότητες κοινής χρήσης
Η εφαρμογή Epson iProjection** επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση περιεχομένου από συσκευές αφής ενώ με τον κωδικό QR που εμφανίζεται από τον βιντεοπροβολέα, η σύνδεση συσκευών διευκολύνεται ακόμη περισσότερο. Με τις δυνατότητες διασύνδεσης HDMI-MHL μπορείτε να συνδέετε απευθείας τις έξυπνες συσκευές σας.
* Η λειτουργία Turbo είναι διαθέσιμη μόνο με τη ρύθμιση χρωμάτων για τη λειτουργία παιχνιδιών. Δεν είναι δυνατή η οριζόντια διόρθωση keystone κατά τη χρήση της λειτουργίας Turbo
** Η εφαρμογή iProjection διατίθεται σε συσκευές iOS και Android. Η λειτουργία προβολής δικτύου δεν παρέχει τη δυνατότητα προβολής βίντεο.
 

Τελευταία Νέα