H Funky Buddha για... ζεστό χειμώνα!

Gazzetta team
H Funky Buddha για... ζεστό χειμώνα!

bet365

Το κρύο ήδη έχει κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία του και η επική συλλογή της Funky Buddha για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014 έφτασε.

H Funky Buddha διευρύνει τη συλλογή της εμφανώς και τοποθετεί τον πήχυ της νεανικής vintage lifestyle ένδυσης πολύ ψηλότερα απο κάθε άλλη χρονιά. Αυτό το χειμώνα η εταιρεία απογειώνει την τέχνη του ρούχου και είναι πολύ υπερήφανη που δημιουργεί τόσο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αναβιώνοντας αυθεντικά vintage είδη και αναπαράγοντας πλυσίματα, αξεσουάρ και πανιά με αναφορά σε συγκεκριμένες περιόδους πίσω στο χρόνο, στοχεύουμε στο να απαθανατίσουμε την πραγματική ψυχή του jeanswear.

H Funky Buddha προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες, προσθέτοντας μοναδικές λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας ένα αλληλοσυμπληρούμενο αμάλγαμα αυθεντικού jeanswear και μοντέρνου ύφους, δημιουργούμε το τέλειο vintage ύφος με μία πινελιά μοντέρνας αισθητικής.

Στη χειμερινή σειρά της Funky Buddha θα βρείτε βαμβακερά και σύμμικτα πλεκτά σε μεγάλη παλέτα χρωμάτων και σε ποικιλία πλέξεων. Denims σε ποικιλία φίνων πλυσιμάτων και fits, πουκάμισα καρώ και vintage μονόχρωμα. Αλλά και vintage wash φούτερ και ζακέτες.

Τη γκάμα έρχονται να συμπληρώσουν τα tees με εμποτισμένα τυπώματα και πλούσιες πινελιές απο έξτρα λεπτομέρειες, καθώς και τα μοναδικά chino σε γήινες αποχρώσεις. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα παρκά, τα biker μπουφάν και την πρωτότυπη σειρά υπόδησης που περιλαμβάνει sneakers και μποτάκια.

Create your #epic style with Funky Buddha

 

Τελευταία Νέα