Το Mercurial Superfly CR7 της Nike λάμπει (pics & vid)

Gazzetta team
Το Mercurial Superfly CR7 της Nike λάμπει (pics & vid)

bet365

Το εξωπραγματικό design του εμβληματικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού είναι εμπνευσμένο από ό, τι καλύτερο υπάρχει στο παιχνίδι και δημιουργήθηκε για εκρηκτική ταχύτητα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo θα παρουσιάσει το νέο Mercurial Superfly CR7 αυτό το σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη. Το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει την κλασική μαύρη σιλουέτα του Mercurial Superfly, με μια γυαλιστερή πινελιά.

«Τα καινούργια Mercurial Superfly CR7 είναι ιδανικά για μένα γιατί είναι κομψά, όμορφα και πραγματικά λάμπουν με έναν νέο και διαφορετικό τρόπο», δήλωσε ο Ronaldo. «Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω καινούρια παπούτσια, νέες συλλογές, νέα χρώματα. Σίγουρα έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια με τα οποία αισθάνομαι άνετα.»

Παρακολουθείστε το βίντεο με την παρουσίαση του νέου Mercurial Superfly CR7

«Η σχεδιαστική μας ομάδα εμπνεύστηκε από την ιδέα να μετατρέψει ένα κλασικό χρώμα σε κάτι που να δείχνει εντελώς καινούργιο», λέει ο Max Blau, VP Global Football Footwear. «Αυτό που κάναμε είναι να δημιουργήσουμε μια νέα οπτική του μαύρου χρώματος. Τα καινούργια μποτάκια θα ανεβάσουν σίγουρα τον πήχη στο γήπεδο.»

To γυαλιστερό εφέ του νέου Mercurial Superfly CR7 δημιουργήθηκε μέσω της τεχνολογίας Nike Skin.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε αυτό το λαμπερό εφέ στο γήπεδο και να κάνουμε κάτι που πραγματικά θα ξεχώριζε στον ήλιο ή κάτω από τα φώτα. Χρειάστηκαν όμως πολλές προσπάθειες για να τα καταφέρουμε», είπε ο Blau.

«Εμπνευστήκαμε την ιδέα από τον Cristiano», πρόσθεσε ο Blau. «Οι τεχνικές του ικανότητες τον καθιστούν τον καλύτερο επιθετικό στο παιχνίδι και ο τρόπος με τον οποίο λάμπει όταν εμφανίζεται σε μεγάλους αγώνες, τον καθιστά ό, τι καλύτερο έχει υπάρξει στο ποδόσφαιρο.»

Το Mercurial Superfly CR7 έχει δημιουργηθεί με στόχο την ταχύτητα. Το ψηλό Dynamic Fit Collar προστατεύει τον παίκτη όταν τρέχει, ενώ η ύφανση Nike Flyknit στο επάνω μέρος του παπουτσιού δίνει την αίσθηση γυμνού ποδιού και παράλληλα φέρνει το πόδι πιο κοντά στην μπάλα και στο έδαφος για μεγαλύτερο έλεγχο. Επιπλέον, μια στρώση από ανθρακονήματα έχει σχεδιαστεί για εκρηκτική ταχύτητα προς κάθε κατεύθυνση.

«Όταν ο Cristiano είδε τα παπούτσια για πρώτη φορά, εντυπωσιάστηκε αμέσως», δήλωσε ο Blau. «Μας είπε ότι του άρεσε η σοφιστικέ κομψότητά του και το γεγονός ότι θα ταίριαζαν άψογα ακόμα και σε ένα γκαλά.»

Το καινούργιο Mercurial CR7 διατίθεται επίσης με τη σιλουέτα του Mercurial Vapor X, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν το ύψος του κολάρου που προτιμούν. Το επάνω μέρος του Mercurial Vapor, κατασκευασμένο από συνθετικό ύφασμα με μικροΐνες, δεν έχει γλώσσα και αγκαλιάζει το πόδι, κρατώντας το σταθερό.

Τόσο το Mercurial Superfly CR7 όσο και το Vapor X θα διατίθενται για παραγγελίες από τις 23 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσω του Nike Football App και στο nike.com από τις 24 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπείτε εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα