Ρεκόρ συμμετοχών στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Coca-Cola Cup! (pics)

Gazzetta team
Ρεκόρ συμμετοχών στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Coca-Cola Cup! (pics)

bet365

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το Coca-Cola Cup 2014-2015 στις εγκαταστάσεις Renti Soccer Club.

Το πρώτο τουρνουά της νέας χρονιάς έκανε ήδη ρεκόρ συμμετοχών, καθώς πήραν μέρος 203 ομάδες όλων των ηλικιών. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός -για μια εγκατάσταση- με τον Βόλο να κατέχει το προηγούμενο ρεκόρ των 200 ομάδων, στην περσινή διοργάνωση.

Πολύ κέφι, πολλή μπάλα, πείσμα για τη νίκη, χαρά για τη συμμετοχή και μια ευκαιρία, την προηγούμενη Κυριακή, για μια άμεση επαφή με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου τουρνουά για το φετινό Coca-Cola Cup. Ο άσος του Ολυμπιακού πέρασε μια ώρα με τους συμμετέχοντες στο Coca-Cola Cup υπογράφοντας αυτόγραφα σε προσωπικά ποδοσφαιρικά τους αντικείμενα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Με τον καιρό να αποδεικνύεται o καλύτερος σύμμαχος, οι μάχες για την ανάδειξη των νικητών ήταν συναρπαστικές και η αγωνία στους τελικούς έφτασαν στο κατακόρυφο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της φετινής διοργάνωσης του Coca-Cola Cup, σε κάθε τουρνουά-εγκατάσταση, αναδεικνύονται δυο νικητές ανά κατηγορία.

Στο Ρέντη, λοιπόν, την πρόκριση πήραν έξι ομάδες. Είναι οι:

* Πεισματάρηδες και Freestylers Time (Κατηγορία 13-15)

* Κίτρινες και Μεικτή Χαλανδρίου (Κατηγορία 16-17)

* Τσολιάδες και Tiki-Taka (Κατηγορία 18-19)

Αυτές οι ομάδες μαζί με τις αντίστοιχες νικήτριες που θα προκύψουν από το τουρνουά του Αμαρουσίου θα παίξουν στους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής, τον Απρίλιο. Οι πρωταθλητές των περιφερειών θα περάσουν στην τελική φάση (τον Μάιο) όπου θα διεκδικήσουν και τα μεγάλα δώρα που προσφέρει η διοργάνωση.

Η adidas, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα βραβεύει σε κάθε τουρνουά τους καλύτερους παίκτες. Στο Ρέντη οι MVP που κέρδισαν από ένα ζευγάρι adidas Predator είναι:

* Γιάννης Ρέρρας από τους Freestylers Time (Κατηγορία 13-15)

* Ευστάθιος Θαλασσέλης από Μικτή Χαλανδρίου (Κατηγορία 16-17)

* Μιχαήλ Άγγελος Πηνιώτης από τους Τσολιάδες (Κατηγορία 18-19)

Επόμενος σταθμός το Άργος

Η πρώτη φετινή εξόρμηση του Coca-Cola Cup στην περιφέρεια, θα το φέρει στο Άργος. Σε σχέση με την περσινή του επίσκεψη μάλιστα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους νέους της πόλης να παίξουν περισσότερη μπάλα και να μπουν στην δράση καθώς το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις

FOOTBALL CENTER στο 2o χλμ Άργους-Ναυπλίου (έναντι ΑΒ Βασιλόπουλος) και ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SPORTS CLUB στην οδό Μικράς Ασίας 36 στη Χαλεπά, Άργους

Η συμμετοχή στο μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 είναι δωρεάν, αφορά όλους τους νέους ηλικίας 13-19 ετών και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, πλην του ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπείτε στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr ή στην σελίδα του Coca-Cola Cup, www.facebook.com/CocaColaCupGreece

 

Τελευταία Νέα