O Τσόρι Ντομίνγκεζ στο Coca-Cola Cup στου Ρέντη!

Gazzetta team
O Τσόρι Ντομίνγκεζ στο Coca-Cola Cup στου Ρέντη!

bet365

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, θα έχουν την ευκαιρία οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο πρώτο φετινό τουρνουά του Coca-Cola Cup!

Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο 11/10, με μεγάλη συμμετοχή στις εγκαταστάσεις Soccer Renti Club στο Ρέντη και στην σημερινή δεύτερη ημέρα των προκριματικών, η Coca-Cola και η adidas επιφυλάσσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μια σπουδαία έκπληξη.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα βρεθεί στο Ρέντη το απόγευμα της Κυριακής περίπου για μια ώρα (17:30-18:30), θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Το Coca-Cola Cup είναι το μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 και αφορά νέους ηλικίας 13-19 ετών. Οι τελικοί του πρώτου τουρνουά στο Ρέντη, θα γίνουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου.

Συνολικά το Coca-Cola Cup 2014-15 περιλαμβάνει

* 15 προκριματικά και τελικούς πόλης/εγκατάστασης. Θα επισκεφθεί Ρέντη, Άργος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Άρτα, Μαρούσι, Δυτική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Βόλο, Τρίκαλα και Λάρισα.

* 5 περιφερειακούς τελικούς σε Πελοπόννησο (Πάτρα), Δυτική Ελλάδα (Άρτα), Βόρειο Ελλάδα (Σέρρες), Κεντρική Ελλάδα (Λάρισα) και Αττική (Μαρούσι)

Οι νικήτριες ομάδες από κάθε περιφερειακό τουρνουά προκρίνονται για τους τελικούς της Αθήνας (2-3 Μαΐου).

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπαίνετε στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr ή στην σελίδα του Coca-Cola Cup στο facebook

 

Τελευταία Νέα