H adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi για τους φετινούς αγώνες του Leo στο UEFA Champions League

Gazzetta team
H adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi για τους φετινούς αγώνες του Leo στο UEFA Champions League

bet365

Η adidas γιορτάζει την έναρξη του UEFA Champions League με το adizero™ f50 Messi. Το νέο παπούτσι του Leo για τους αγώνες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι αφιερωμένο στις επιτυχίες του, που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Το παπούτσι είναι επηρεασμένο από την αρχιτεκτονική της Βαρκελώνης και συμβολίζει τις μαγικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις του Leo Messi στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο σχεδιασμός του παπουτσιού αναπαριστά τα γκολ που έχει πετύχει σε κάθε μια από τις 21 πόλεις που έχει σκοράρει, καθώς και τις τέσσερις κατακτήσεις του Χρυσού Παπουτσιού, τα τέσσερα χατ-τρικ του σε αγώνες του UEFA Champions League, αλλά και τις τρεις φορές που σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Leo Messi θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ένας από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία του UEFA Champions League. Στο εξωτερικό του adizero™ f50 Messi είναι γραμμένες οι λέξεις «σεβασμός», «διασκέδαση» και «ταχύτητα», που αποτυπώνουν τον τρόπο παιχνιδιού του Leo.

Το νέο adizero™ f50 συνδυάζει επαναστατικές τεχνολογίες και σχεδιαστική ακρίβεια, για να προσφέρει στον αθλητή που το φορά τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στο γήπεδο. Με βάρος μόλις 165 γρ. είναι ένα από πιο ελαφριά ποδοσφαιρικά παπούτσια στον κόσμο.
Η έκδοση του f50 για το UEFA Champions League είναι η δεύτερη που δημιουργεί η adidas μετά την αντίστοιχη για την ισπανική La Liga και θα φορεθεί από τον Leo Messi αποκλειστικά στους αγώνες του φετινού UEFA Champions League.

Το adizero™ f50 Messi για το UEFA Champions League είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα