Η adidas παρουσιάζει την Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η adidas παρουσιάζει την Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2014/15. Η adidas Finale 14 θα χρησιμοποιηθεί στη φάση των Ομίλων της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Με το σχεδιασμό της φετινής μπάλας, η adidas πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά. Η adidas Finale 14 είναι η πρώτη μπάλα στην ιστορία του UEFA Champions League στην οποία ο σχεδιασμός της δεξιάς πλευράς διαφέρει από αυτόν της αριστερής. Ο συνολικός σχεδιασμός παραμένει ομοιόμορφος, ωστόσο αυτή η διαφορετική προσέγγιση αναπαριστά με κόκκινες και χρυσές πινελιές σε μαύρο φόντο τη στιγμή της σύγκρουσης των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξωτερική επιφάνεια της adidas Finale 14 έχει επενδυθεί με ειδικό υλικό για να την ελέγχει απόλυτα ο παίκτης όταν έρχεται σε επαφή μαζί της. Τα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League είναι θερμικά κολλημένα χωρίς ραφές στην επιφάνεια της μπάλας, με αποτέλεσμα την καλύτερη ανταπόκριση της adidas Finale 14 στον αέρα.

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League θα παρουσιαστεί μέσω του YouTube στο adidas Gamedayplus. Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει στόχο να παρέχει στους φιλάθλους τα τελευταία νέα από τη φετινή διοργάνωση. Στο adidas Gamedayplus θα φιλοξενούνται αποκλειστικές συνεντεύξεις, θα παρουσιάζονται προϊόντα, ενώ η θεματολογία θα περιλαμβάνει ειδικά αφιερώματα για τους καλύτερους παίκτες και ομάδες της διοργάνωσης. Ακόμη, η εκπομπή θα δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα ταξίδι για τον φετινό Τελικό της διοργάνωσης με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αλλά και υπογεγραμμένες εμφανίσεις των καλύτερων παικτών του κόσμου. Για να μπείτε κι εσείς στο Gamedayplus επισκεφθείτε το: www.adidas.com.

Η adidas Finale 14 θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες της φάσης των Ομίλων του UEFA Champions League από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2014. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Η adidas προμηθεύει τις Επίσημες Μπάλες των μεγαλύτερων διοργανώσεων από το 1970
Η εμπειρία της adidas στην παραγωγή προϊόντων για το ποδόσφαιρο είναι ασυναγώνιστη. Η εταιρεία αθλητικών ειδών παράγει ποδοσφαιρικές μπάλες από το 1963 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο, παρέχοντας πάντα τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες. Η adidas προμηθεύει με Επίσημες Μπάλες όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της UEFA και της FIFA από το 1970, ενώ από το 2006 είναι ο Επίσημος Προμηθευτής των αγώνων του UEFA Champions League. Η adidas Finale χρησιμοποιείται στους Τελικούς του UEFA Champions League από τη σεζόν 2000/01. Από το 2008, η adidas είναι ο προμηθευτής της Επίσημης Μπάλας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

 

Τελευταία Νέα