Η adidas παρουσιάζει την 3η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Η adidas παρουσιάζει την 3η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η adidas παρουσιάζουν τη νέα εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσει φέτος η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο UEFA Champions League!


Αστέρια όπως οι Gareth Bale, Marcelo, Karim Benzema, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα James Rodriguez και Toni Kroos, θα φορέσουν την ολόμαυρη εμφάνιση στην προσπάθεια της Ρεάλ να παραμείνει στο θρόνο της και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δυο συνεχόμενες χρονιές το UEFA Champions League.

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση έχει σχεδιαστεί από τον Ιάπωνα πρωτοπόρο της μόδας και επί πολλά χρόνια συνεργάτη της adidas, Yohji Yamamoto, φέρνοντας έτσι κοντά ένα θρύλο της παγκόσμιας μόδας με μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου. Αυτή η σχεδιαστική συνεργασία έχει σκοπό να αναδείξει δύο βασικά στοιχεία των αξιών της Μαδρίτης, το μεγαλείο και την αποφασιστικότητα. Τα στοιχεία αυτά συμβολίζονται από δύο μυθικά τέρατα που προέρχονται από την παράδοση της Ανατολής και είναι ραμμένα στο μπροστινό μέρος της νέας εμφάνισης:

* Ο Βασιλιάς Δράκος συμβολίζει το μεγαλείο, τη δόξα και τη δύναμη της ομάδας.

* Tο Πουλί Δράκος, ένα ζώο που καταφέρνει να επιζεί ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, αντιπροσωπεύει την αντοχή και την αποφασιστικότητα της ομάδας στην προσπάθειά της για τη νίκη.

Η εμφάνιση είναι μαύρη, το αγαπημένο χρώμα του Yamamoto, με λευκές λεπτομέρειες που της δίνουν ένα διαχρονικό και κομψό look. Ο γιακάς της φανέλας είναι τύπου mao και στη μέσα πλευρά του υπάρχει η υπογραφή του σχεδιαστή, ενώ το σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης ασπρόμαυρο. Από τεχνολογικής πλευράς, η εμφάνιση ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία adizero™ που βοηθά τους παίκτες να φτάνουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους. Το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χαρίζοντας ταυτόχρονα ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων και άνεση, χωρίς να μειώνεται η ελαστικότητα και η αντοχή της φανέλας.

Πέρα από την adizero εκδοχή της εμφάνισης που θα φορεθεί από τους παίκτες στο γήπεδο, μια ειδική έκδοση αποτελούμενη από 1500 φανέλες θα διατεθεί από επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως σε αποκλειστική χειροποίητη συσκευασία. Οι ειδικές φανέλες θα φέρουν την υπογραφή του Yohji Yamamoto, καθώς και τον αριθμό 3, όσες και χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της adidas.

Η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορεθεί από την ομάδα στους αγώνες της στο UEFA Champions League και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την Τρίτη 26 Αυγούστου.

Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί και η νέα ειδική έκδοση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού Yohji Yamamoto adizero f50. Μετά την επιτυχία του περσινού Yamamoto adizero f50, που είχε ως έμπνευση τα ιαπωνικά αυτοκρατορικά λιοντάρια, η νέα έκδοση του παπουτσιού θα είναι διαθέσιμη σε δυο εντυπωσιακά χρώματα, μπλε και πράσινο, και συνδυάζει τα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της Άπω Ανατολής με τη σύγχρονη ιαπωνική sci-fi κουλτούρα, δημιουργώντας μια πνευματική σχέση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Αdidas Football: Παγκόσμιος ηγέτης!

Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως την Real Madrid, την FC Bayern Munich, την AC Milan, την Flamengo και την Chelsea. Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema, Manuel Neuer, James Rodriguez, Bastian Schweinsteiger, αλλά και οι Έλληνες Kώστας Μήτρογλου, Γιάννης Μανιάτης, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σχετικά με τον Yohji Yamamoto

Από την ίδρυση της εταιρίας του “Y’s Company Ltd.” το 1972, ο Yohji Yamamoto συνεχίζει να διευρύνει την πρωτοποριακή σφαίρα επιρροής του στο χώρο της μόδας, καθοδηγούμενος από το επαναστατικό του πνεύμα. Από την πρώτη συλλογή του brand του “YOHJI YAMAMOTO” στο Παρίσι το 1981 και μετά, κάθε συλλογή του κάνει ξεχωριστή αίσθηση και γίνεται δεκτή από τον κόσμο με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα