Η adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi

Gazzetta team
Η adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi

bet365

To νέο παπούτσι του Leo Messi εμπνέεται από τον τρόπο σκέψης και την επιτυχία του Αργεντινού σταρ στο γήπεδο.

Το adizero™ f50 Messi θα μπει στα γήπεδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε ένα έντονο κίτρινο χρώμα, σχεδιασμένο από την adidas ώστε να αντανακλά τη μοναδική μαγεία και τις επιτυχίες του Leo, τόσο με το σύλλογό του, όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το νέο χρώμα του adizero™ f50 Messi θα ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς ξεχωρίζει κι ο Leo ανάμεσα στους άλλους ποδοσφαιριστές. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει κάθε γκολ, ρεκόρ και τρόπαιο που έχει κερδίσει ο Αργεντινός σταρ μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι, όπως κι ο Leo είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός ποδοσφαιριστής, καθώς την τελευταία δεκαετία που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του, έχει αλλάξει τη μορφή του ίδιου του παιχνιδιού. Ομοίως και το νέο adizero™ f50 Messi ξεχωρίζει από κάθε άλλο ποδοσφαιρικό παπούτσι, όχι μόνο για το σχεδιασμό του, αλλά και για την τεχνολογία και την κατασκευή του.

Το νέο adizero™ f50 Messi συνδυάζει επαναστατικές τεχνολογίες και ακρίβεια σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του, με στόχο να κάνει ακόμα πιο γρήγορους τους ποδοσφαιριστές που το φορούν. Με βάρος μόλις 165 γρ., είναι ένα από τα ελαφρύτερα ποδοσφαιρικά παπούτσια στον κόσμο.

Ο Leo Messi θα φορέσει το νέο χρώμα του adizero™ f50 Messi στους αγώνες του Πρωταθλήματος Ισπανίας, ενώ θα αγωνιστεί με άλλο χρώμα του παπουτσιού στα παιχνίδια του UEFA Champions League.

Το νέο adizero™ f50 Messi θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Παρασκευή 1η Αυγούστου στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Σχετικά με την κατηγορία adidas Football
Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως την Real Madrid, την FC Bayern Munich, την AC Milan, την Flamengo και την Chelsea. Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema, Manuel Neuer, James Rodriguez, Bastian Schweinsteiger, αλλά και οι Έλληνες Kώστας Μήτρογλου, Γιάννης Μανιάτης, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

 

Τελευταία Νέα