Περισσότεροι από 300.000 συνδρομητές στον ΟΤΕ ΤV!

Gazzetta team
Περισσότεροι από 300.000 συνδρομητές στον ΟΤΕ ΤV!

bet365

H δυναμική ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς με την εταιρία να ανακοινώνει πως πλέον περισσότεροι από 300.000 είναι οι συνδρομητές!

Με τηλεοπτικά πακέτα για όλα τα βαλάντια, σε τα καλύτερα προγράμματα, με σειρές και αγαπημένες ταινίες και φυσικά με τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα ο ΟΤΕ TV γιγαντώνεται, καθώς την σεζόν που πέρασε υπήρξαν περισσότεροι από 100 χιλιάδες νέοι συνδρομητές!

Χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρει:

«Την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε συνεχίσαμε να επενδύουμε σε νέο ποιοτικό περιεχόμενο και υπηρεσίες για τους συνδρομητές μας, εξασφαλίζοντας νέες σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, αποκλειστικές συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο, νέα κορυφαία κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΤΕ TV κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική του ανάπτυξη -απέναντι σε ένα δύσκολο περιβάλλον- προσελκύοντας πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές. Σήμερα, τα τηλεοπτικά πακέτα του ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 300 χιλιάδες νοικοκυριά, που απολαμβάνουν ποιοτική συνδρομητική τηλεόραση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η δυναμική αυτή πορεία αναμένεται να συνεχιστεί τονώνοντας τη συνδρομητική τηλεόραση, που στη χώρα μας έχει ακόμη σημαντικά περιθώρια ανόδου», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Ο ΟΤΕ TV, τον τελευταίο χρόνο εξασφάλισε για τους συνδρομητές του νέες κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε μπάσκετ (Μουντομπάσκετ 2014, Ευρωμπάσκετ 2015), τένις (ATP World Tour Masters, 1000, 500 και 250, τελικοί Barclays ATP World Tour, τουρνουά WTA International Εvents) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (ανανέωση σε Moto GP και WRC). Aυτές οι ανανανεώσεις έρχονται να προστεθούν στα καλύτερα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα (Barclays Premier League, La Liga και Copa Del Rey, Serie A και Coppa Italia, Bundesliga και German Cup - DFB Pokal), το Κύπελλο Ελλάδας, την ιδιαίτερα ενισχυμένη Football League, τους αγώνες του NBA και τις μάχες της Formula 1, μεταξύ πολλών άλλων.

Επιπλέον, ενίσχυσε σημαντικά το περιεχόμενα στα κινηματογραφικά κανάλια ΟΤΕ Cinema, προχωρώντας σε συμφωνία με κορυφαία στούντιο του Χόλυγουντ, όπως η NBCUniversal για τη μετάδοση ταινιών σε πρώτη προβολή, η οποία προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες συμφωνίες με τα Walt Disney Studios και την Twentieth Century Fox και επέκτεινε τη συνεργασία με ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής. Πρόβαλε σε αποκλειστικότητα δημοφιλείς και βραβευμένες νέες σειρές, όπως ο Sherlock, το Downton Abbey, το Hemlock Grove, το Atlantis, το Top of The Lake, το The Musketeers, το Ripper Street και το Luther. Τέλος, προσέθεσε νέα κανάλια, όπως τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, το E! Entertainment HD, αλλά και το Disney Junior στα παιδικά.

Ο ΟΤΕ TV θα συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία και μοναδικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές τιμές στους συνδρομητές του».


 

Τελευταία Νέα