Η adidas παρουσιάζει το νέο Energy Boost!

Gazzetta team
Η adidas παρουσιάζει το νέο Energy Boost!

bet365

Η adidas παρουσιάζει το νεότερο μοντέλο του iconic Energy Boost με βελτιωμένη εφαρμογή, εμφάνιση και αίσθηση για να βοηθήσει τους runners να κατακτήσουν το δρόμο με αυτοπεποίθηση και στυλ!

Το Energy Boost προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση σε όλο το πέλμα του ποδιού χάρη στην επαναστατική τεχνολογία BOOST που προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία των running παπουτσιών. Το υλικό BOOST αποτελείται από χιλιάδες ανθεκτικές κάψουλες που διατηρούν μαλακή την πρόσφυση στο έδαφος, έτσι ώστε κάθε τρέξιμο με το BOOST να μοιάζει σαν την πρώτη φορά. Η απορρόφηση κραδασμών που προσφέρει το BOOST σε όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες αποδεικνύεται ασύγκριτη σε σχέση με την συνηθισμένη τεχνολογία EVA η οποία διαστέλλεται και σκληραίνει σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Ριζικά ανανεωμένο το επάνω μέρος του νέου Energy Boost, προσφέρει στους runners βελτιωμένη άνεση και καλύτερη διαπνοή καθώς το stretch mesh «αγκαλιάζει» το σχήμα του ποδιού και του επιτρέπει να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Δες το σχετικό βίντεο εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου: http://youtu.be/yfRyI65faeE

Το νέο Energy Boost θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα στο δίκτυο καταστημάτων adidas σε όλη την Ελλάδα (www.adidas.gr/storefinder), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις 23 Ιουλίου 2014.

 

Τελευταία Νέα