bwincares: Καθοριστικά έργα για τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ, ολοκληρώθηκαν το 2019 (pics)

Gazzetta team
bwincares: Καθοριστικά έργα για τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ, ολοκληρώθηκαν το 2019 (pics)

bet365

Έργα καθοριστικής σημασίας για τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ εγκαινίασε το 2019 η bwin, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares.

H bwin ολοκλήρωσε τη δημιουργία και υπερήφανα παρέδωσε στην ΕΛΕΠΑΠ τέσσερις (4) πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης για παιδιά με αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα σε Αθήνα (Ιανουάριο), Θεσσαλονίκη (Φεβρουάριο), Βόλο (Ιούνιο) και Αγρίνιο (Σεπτέμβριο). Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο είχε ξεκινήσει στην Αθήνα το προηγούμενο έτος. Μέσω της αισθητηριακής ολοκλήρωσης, τα παιδιά αποκτούν αισθητηριακές εμπειρίες, με τις οποίες ενθαρρύνεται η κίνηση, η επικοινωνία, η έκφραση, η εξερεύνηση και το παιχνίδι. Οι εμπειρίες αυτές οδηγούν σε χαλάρωση, ευχαρίστηση και διέγερση των αισθητηρίων οργάνων, ενώ βοηθούν και στην ανάπτυξη κοινωνικών, γνωστικών, και κινητικών-λειτουργικών ικανοτήτων.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης, τον Δεκέμβριο η bwin υποστήριξε την κατασκευή της πρότυπης παιδικής χαράς για όλα τα «Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Πλέον, μπορούν να κάνουν με ασφάλεια κούνια, τσουλήθρα, μίνι καρουσέλ και τραμπάλα. Παιδιά που βρίσκονται ακόμη και σε αναπηρικό αμαξίδιο μπορούν έτσι να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με συνομηλίκους τους χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Στην πρότυπη παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών. Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έγινε από εργοθεραπευτές και ειδικούς επιστήμονες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάνα Μόσχου, δήλωσε αναφορικά με τη συνεργασία: «Η ΕΛΕΠΑΠ, 82 χρόνια έχει προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, πανελλαδικά. Η bwin , σημαντικός χορηγός της ΕΛΕΠΑΠ, ανήκει στους πολύτιμους συμπαραστάτες της, που στηρίζουν τα Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών της. Είμαστε ευγνώμονες για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που έχει ανοίξει η bwin για τα παιδιά μας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, είναι για όλους μας η πιο μεγάλη ικανοποίηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε «Η πρόσβαση στο παιχνίδι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού. Τόσο η πρότυπη παιδική χαρά στην Θεσσαλονίκη, όσο και οι πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης για παιδιά με αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, αποδεικνύουν την έμπρακτη υποστήριξη της bwin στο πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ»

Η bwin, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

 

Τελευταία Νέα