Kymco People-S 300i Noodoe: Δύναμη και τεχνολογία πάνε μαζί (pics)

Gazzetta team
Kymco People-S 300i Noodoe: Δύναμη και τεχνολογία πάνε μαζί (pics)

bet365

Το νέο μοντέλο της σειράς People-S της Kymco χαρακτηρίζεται από δυναμικά στοιχεία και τεχνολογική έξαρση που το τοποθετούν απευθείας στην κορυφή της κατηγορίας.

Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών

Tο People-S 300, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή «κρυφή» δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση

Τεχνολογία κινητήρα G5

Ο υπερσύγχρονος κινητήρας των 299cc αποδίδει 27,34Hp και έχει σχεδόν απόλυτα τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, προσφέροντας μείωση απωλειών λόγω τριβής της τάξεως του 20-30% σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και σημαντική μείωση κραδασμών.

Χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας

Το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα του νέου S 300i είναι κατασκευασμένο στα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, με έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις προκειμένου να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις. Η σταθερότητα που επιτυγχάνει το νέο S 300i δεν έχει προηγούμενο, προσφέροντας ξεκάθαρα μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχων προδιαγραφών είναι και τα φρένα, με το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς, τα δύο δισκόφρενα των 260mm, την τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και τα σωληνάκια “υψηλής” να κάνουν τη διαφορά.

Πλήρης ο εξοπλισμός

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω αυτού, ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς on line, απολαμβάνοντας μια σειρά από παροχές που του κάνουν τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη. Στο βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως full LED προβολέα, φώτα ημέρας DRL, θύρα USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζο ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και ποιοτικό top case στο χρώμα του scooter.

Βασικά χαρακτηριστικά μοντέλου

- Φωτιστικά σώµατα full LED

- Φώτα ηµέρας DRL

- Πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων µε οθόνη TFT µε δυνατότητα προσωπικής προσαρµογής των ενδείξεων

- Σύστηµα ηλεκτρονικής διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navigator

- Smart Key κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία

- Top Case στο χρώµα του scooter

- Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα και επίπεδο πάτωμα

- Δισκόφρενα μεγάλου μεγέθους με 3πίστονη πλευστή δαγκάνα μπροστά και σωληνάκια υψηλής πίεσης

- Zάντες αλουμινίου 16″

- Παροχή 12V για φόρτιση κινητού

- Ένδειξη service

To νέο People-S 300i Noodoe καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι στα 5.395€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:

  • Σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • Σε 18 δόσεις με τραπεζική χρηματοδότηση και επιδότηση μέρους των τόκων
  • Σε 12-72 δόσεις με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση

Περισσότερα για το μοντέλο και τη χρηματοδότησή του μπορείτε να δείτε εδώ:

www.kymco.gr/product/people-s-300i-abs-noodoe/

Δείτε το προωθητικό video και την παρουσίαση του Noodoe navigator εδώ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα