bwincares: Καμία μερίδα φαγητού χαμένη! (pics)

Gazzetta team
bwincares: Καμία μερίδα φαγητού χαμένη! (pics)

bet365

Εθελοντική δράση της bwin & του «Μπορούμε» για το foodwaste.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η ομάδα εθελοντών της bwin σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε βρέθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στην υπαίθρια λαϊκή αγορά της περιοχής Πανόρμου, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης φαγητού.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες η ομάδα των εθελοντών συγκέντρωσαν πάνω από 20 καροτσάκια και 340 κιλά από φρέσκα αξιοποιήσιμα φρούτα και λαχανικά αυξάνοντας την επισιτιστική προσφορά στην Ελλάδα. Τα προϊόντα ήταν πλήρως αξιοποιήσιμα και προσφέρθηκαν στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Άσυλο Ανιάτων».

Η ομάδα εθελοντών της bwin, θέλησε να στείλει ένα δυναμικό μήνυμα: «Μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και παράλληλα αύξηση της επισιτιστικής στήριξης ανθρώπων σε ανάγκη με βάση την εθελοντική προσφορά.»

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 (Ιανουάριος - Οκτώβριος) πάνω από 126.900 κιλά φρέσκων φρούτων και λαχανικών προσφέρθηκαν από 29 διαφορετικές συνεργαζόμενες λαϊκές αγορές στο Μπορούμε μέσω του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή».

Η bwin, υποστηρίζει το έργο του Μπορούμε, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα