Ανθρώπινες ιστορίες επιτυχίας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Gazzetta team
Ανθρώπινες ιστορίες επιτυχίας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

bet365

Όλα ξεκινούν από μια εμπνευσμένη στιγμή, μια ωραία ιδέα, μια αποφασισμένη παρέα, που βγαίνει έξω από το κουτί της συνηθισμένης σκέψης ανακαλύπτοντας ένα καινούργιο μονοπάτι που κανένας δεν είχε δει μέχρι τώρα.

Αποτέλεσμα επίμονης δουλειάς, συντονισμένης προσπάθειας ή απλώς τύχης. Δεν έχει σημασία. Αυτό που προέχει είναι το «βήμα μπροστά».

Αυτό ακριβώς το βήμα προβάλει και κυρίως ενθαρρύνει εδώ και τρία χρόνια η Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Λέει το δικό της «Εύγε» σε άτομα, ομάδες, εταιρείες και οργανισμούς που δημιουργούν και παράγουν αξία για την Ελλάδα, συνδέοντας τη χώρα με δημιουργία και επιτυχίες.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Cheers», η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναδεικνύει επιστημονικά επιτεύγματα, παραγωγικά εγχειρήματα, δημιουργική συμβολή, αλλά και πρωτοβουλίες που ενισχύουν στην πράξη την κοινωνική συνοχή. Είτε πρόκειται για την ερευνήτρια Κατερίνα Ακάσογλου που κατάφερε να «επιβραδύνει» τη σκλήρυνση κατά πλάκας, είτε τον Έλληνα που έγινε ο νεότερος σεφ με αστέρι Michelin στο Λονδίνο, το μοναδικό ρεκόρ Έλληνα ελαιοπαραγωγού με 100 διεθνή βραβεία ή την πρωτοβουλία «Άρτος και Αγάπη» που συγκεντρώνει τρόφιμα και τα μοιράζει σε άπορες οικογένειες. Το «Cheers» δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της χώρας που καθορίζεται από τους ανθρώπους της.

Η ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας ξεκίνησε το 2016, σε μια περίοδο που η χώρα ήταν ακόμα αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, έχοντας αποδείξει έμπρακτα την πίστη της στην ελληνική παραγωγή αποφάσισε να ξεκινήσει να προβάλλει ατομικές ή συλλογικές προσπάθειες που υπερέβησαν τις επιφυλάξεις, τις αμφιβολίες και τις δυσκολίες και πέτυχαν να κάνουν την ιδέα πραγματικότητα. Θέλοντας να εμψυχώσει όλους εκείνους που μπορεί να διστάζουν. Να εμπνεύσει αυτούς που δεν τολμούν.

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί 118 ιστορίες επιτυχίας στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα και στη συνέχεια προβάλλονται στα social media της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών της συγκεκριμένης ενότητας αποτελεί και την απόδειξη του ενδιαφέροντος και της ανταπόκρισης του κόσμου για τέτοιες ιστορίες.

Ας τις γιορτάσουμε τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας. «Cheers» λοιπόν σε όσους καταφέρνουν να μας εμπνέουν και να δίνουν ένα καλύτερο νόημα στο αύριο.

 

Τελευταία Νέα