Ο υδάτινος κόσμος της ασφάλειας #EnjoySafety

Gazzetta team
Ο υδάτινος κόσμος της ασφάλειας #EnjoySafety

bet365

Μέσω μιας πρωτότυπης ενημερωτικής καμπάνιας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports μας παρουσιάζουν τον υδάτινο κόσμο της ασφάλειας άνευ αλκοόλ.

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε την ασφάλεια» (#EnjoySafety) και βασικό όχημα της ενημερωτικής καμπάνιας ένα σποτ με πρωταγωνιστή τον πρεσβευτή της Safe Water Sports και πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος επικοινωνεί δημιουργικά το ηχηρό μήνυμα, ότι η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να ακολουθεί και όχι να προηγείται ή να συνδυάζεται με δραστηριότητες μέσα στο νερό.

Ο πρωταγωνιστής μοιράζεται μια δική του ημέρα στο νερό, μας περιγράφει τις χαρές και την ελευθερία που του προσφέρουν οι δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια επιπόλαιη προσέγγιση.

Η συγκεκριμένη καμπάνια που σχεδιάστηκε από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία απορρέει από τον Σκοπό της ίδιας της εταιρείας «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των προϊόντων της.

Η υπεύθυνη κατανάλωση αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων της εταιρίας στον τομέα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καλώντας με αυτήν την καμπάνια τους καταναλωτές να απολαμβάνουν τα προϊόντα στις παραλίες της χώρας με υπευθυνότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία φέρνει τους καταναλωτές κοντά με υψηλής ποιότητας προϊόντα (με ή χωρίς αλκοόλ) και προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση τους μέσα από την προβολή καμπανιών όπως αυτή.

Δείτε περισσότερα για την ενέργεια:

https://www.olympicbrewery.gr/el/node/280

https://www.facebook.com/olympicbrewery/

Περισσότερα για το έργο της Safe Water Sports στην Επίσημη Σελίδα της εδώ

#EnjoySafety #Olympic Brewery #SafeWaterSports

 

Τελευταία Νέα