Το «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» έρχεται στα σινεμά

Gazzetta team
Το «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» έρχεται στα σινεμά

bet365

Oι 3 υπεργαλαξιακές φάσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Από τη μια οι Άνδρες με τα Μαύρα – οι άνδρες με τα μαύρα κοστούμια, οι ατσαλάκωτοι, αρρενωποί, σκληροί υπερασπιστές του γαλαξία. Και από την άλλη, εμείς, οι άνδρες που μπορεί και εμείς να φοράμε συχνά μαύρα ρούχα αλλά έχουμε μία βασική διαφορά με τους προαναφερθέντες: τουλάχιστον ο μισός μας γαλαξίας είναι το ποδόσφαιρο, η δική μας θρησκεία, ο λόγος να ιδρώνουμε σαν να έχουμε ανέβει και κατέβει το Έβερεστ από τον καναπέ μας.

Ένας καλός αγώνας μπορεί να κάνει τους άνδρες να κλαίνε αγκαλιασμένοι σαν μικρά παιδιά, η αγωνία του αποτελέσματος μπορεί να σε κάνει να παρακολουθήσεις ολόκληρο ημίχρονο όρθιο πάνω από την οθόνη και η κραυγή της νίκης να είναι αντίστοιχων ντεσιμπέλ με τη στιγμή που κερδίσεις το λαχείο του ενός εκατομμυρίου.

Αν και κάθε αγώνας δίνει τις δικές του μοναδικές φάσεις και απογειωτικά στιγμιότυπα, σ’ όλη τη μακρόχρονη ιστορία του αθλήματος, έχουν υπάρξει στιγμές που είναι πραγματικά διαγαλαξιακές.

Το χέρι του Θεού: Δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού του ποδοσφαίρου για να ξέρεις ότι ο Θεός του ποδοσφαίρου είναι ο ένας και μοναδικός Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο αγώνας Αργεντινή - Αγγλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στο Μεξικό πέρασε στην ιστορία όχι τόσο για τη νίκη της Αργεντινής όσο γιατί το ένα από τα δύο γκολ του Μαραντόνα σημειώθηκε με το χέρι και κατακυρώθηκε ως έγκυρο, και μάλιστα έμεινε στην ιστορία ως «το Χέρι του Θεού». Ο Μαραντόνα παραδέχτηκε δημόσια ότι το γκολ μπήκε με το χέρι και όχι με το κεφάλι του μόλις το 2005.

Όταν το outsider κάνει το θαύμα: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ το 2016 είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα που δύσκολα θα ξεπεραστεί. Σε μια πολύ δυνατή χρονιά, η ομάδα που θυμίζει περισσότερο παρέα, με το ελάχιστο μπάτζετ, στάθηκε επάξια απέναντι σε ομάδες-μεγαθήρια συσπειρώνοντας γύρω της, όσο η σεζόν εξελισσόταν, όλο και περισσότερους οπαδούς οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της και πανηγύρισαν έξαλλα όταν τελικά σήκωσε την κούπα. Οι πιθανότητες να το πάρει ήταν 5000 προς ένα.Θα τολμούσε κανείς να το πιστέψει;

Η χρονιά που σημάδεψε για πάντα την ελληνική ιστορία: Η δική μας στιγμή δόξας, το 2004. Η διοργάνωση; Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ένα καλοκαίρι που δεν θα ξεχάσει κανείς. Η ελληνική ομάδα κατάφερνε σε κάθε αγώνα να ξαφνιάζει ευχάριστα ακόμα και τους πιο πιστούς της, ακόμα και αυτούς που θα τη στήριζαν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Όσο η διοργάνωση εξελισσόταν, ένα «βρε λες;» περνούσε από το μυαλό όλο και περισσότερων. Και ήταν εκείνο το γκολ του Χαριστέα τη βραδιά του τελικού που έστειλε χιλιάδες κόσμου – άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε όλη την Ελλάδα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στις κεντρικές πλατείες κάθε πόλης. Κανείς δεν θα το ξεχάσει, ποτέ!

Ναι, το ποδόσφαιρο αν μη τι άλλο σε κάνει να ιδρώνεις. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα – όχι όσο υπάρχει το Noxzema. Θες να είσαι κι εσύ ο αψεγάδιαστος Άνδρας με τα Μαύρα και μπορείς να το πετύχεις. Αφέσου ελεύθερα στη συγκίνηση και στο πάθος σου, όποιο κι αν είναι αυτό. Η νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Invisible θα προστατεύσει το μαύρο κοστούμι σου από τα σημάδια του ιδρώτα και το λευκό σου πουκάμισο από το σύνηθες κιτρίνισμα. Καλά, σαν τους Άνδρες με τα Μαύρα δεν θα γίνεις ποτέ μάλλον!

Παρόλα αυτά, μπορείς να νιώθεις safe, γιατί οι Άντρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα εξωγήινα αποβράσματα. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: έναν διπλό πράκτορα στην ίδια τους την οργάνωση. Κάνε λίγη υπομονή: ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ έρχονται στου κινηματογράφους στις 13 ΙΟΥΝΙΟΥ! #stayTuned

 

Τελευταία Νέα