Έρχεται το Bridge Experience με Χρυσό Χορηγό την bwin! (pics)

Gazzetta team
Έρχεται το Bridge Experience με Χρυσό Χορηγό την bwin! (pics)

bet365

To «The Bridge Experience» έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα πραγματοποιηθεί ο διάπλους Αντιρρίου-Ρίου μαζί με τα κολυμβητικά αγωνίσματα 1χλμ, 3χλμ αλλά και δρομικούς αγώνες: 5χλμ, 9χλμ και 21χλμ! Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Για άλλη μία χρονιά, μεγάλο μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στο η «Αριστεία και Θάλασσες» (ExcellenSeas), την Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που στηρίζει με ακαδημαϊκές υποτροφίες μαθητές ακριτικών νησιών της Ελλάδας, στους «Lilly’s Warriors» αλλά και στην παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων.

Χρυσός χορηγός του «The Bridge Experience» είναι η bwin, ενώ μεγάλος χορηγός είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χορηγός αθλητικής ένδυσης θα είναι η ASICS, μία από τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως.

Η bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, υποστηρίζει τόσο τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και τις ανθρωπιστικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Γι’ αυτόν τον λόγο, έχει δημιουργήσει το δικό της running team που θα δώσει το δυναμικό παρών στην διαδρομή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site της διοργάνωσης thebridgexperience.gr!

 

Τελευταία Νέα