Το ΠΛΑΙΣΙΟ δίπλα σε διαγωνισμό για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Gazzetta team
Το ΠΛΑΙΣΙΟ δίπλα σε διαγωνισμό για τη νεανική επιχειρηματικότητα

bet365

Με πάγιο γνώμονα την έμπρακτη στήριξη στη νεανική επιχειρηματικότητα, το ΠΛΑΙΣΙΟ βρίσκεται στο πλευρό του φοιτητικού διαγωνισμού Code Biz 2019 ως platinum sponsor.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που συνδυάζει αρμονικά τον προγραμματισμό με το νεανικό επιχειρείν. Μάλιστα, αυτή διοργανώνεται για 1η φορά από την NGO Think Biz, η οποία ιδρύθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2011 και στοχεύει στην υλοποίηση προγραμμάτων βασισμένων σε νέες ιδέες για την ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στους χώρους του Innovathens, στο Γκάζι. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι φοιτητές μοιράστηκαν σε ομάδες και ξεκίνησαν να δουλεύουν σκληρά τα project τους.

Το Code Biz 2019 θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όλη την τρέχουσα εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί το προσεχές διήμερο 30-31/03, με την συμβολή των mentors για τη σωστή μορφή των ιδεών.

Το event θα κορυφωθεί την Κυριακή, 31/03, με το pitching των ομάδων και την τελική αξιολόγηση. Το ΠΛΑΙΣΙΟ θα συμμετέχει ενεργά και στην ανάδειξη των μεγάλων νικητών, καθώς ο ένας από τους τέσσερις κριτές της εκδήλωσης θα είναι ο Business Development Manager της εταιρίας, Γρηγόρης Γούσης.

Το πιο ανατρεπτικό επιχειρηματικό rally επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας των φοιτητών με την επιχειρηματική κοινότητα, ώστε μελλοντικά οι νέοι να πραγματοποιούν τα απαιτητικά τους project με τη συμβολή συνεργαζόμενων εταιρειών.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ λοιπόν, αποτελεί θερμό υποστηρικτή στο φιλόδοξο εγχείρημα, δίνοντας δυναμικά το «παρών» και συνεισφέροντας στην άρτια διεξαγωγή του διαγωνισμού.

 

Τελευταία Νέα