Tο Gazzetta xορηγός επικοινωνίας του Μαραθωνίου και του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Tο Gazzetta xορηγός επικοινωνίας του Μαραθωνίου και του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

bet365

Τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του 2019 στη Βόρεια Ελλάδα, τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στηρίζει επικοινωνιακά το Gazzetta και η Liquid Media.

Ξεκινώντας με τον Διεθνή Μαραθώνιο της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 19 Οκτωβρίου 2019, το Gazzetta ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, θα είναι εκεί, μεταφέροντας στο αναγνωστικό κοινό όλα όσα θα συμβαίνουν live κατά την διάρκεια του event.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΓΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

O Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Liquid Media, δήλωσε σχετικά με την χορηγία επικοινωνίας «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που αποτελούμε χορηγό επικοινωνίας του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Βόρεια Ελλάδα. Ανυπομονούμε να είμαστε εκεί, να συμμετέχουμε στα αθλητικά δρώμενα και πάντα να δηλώνουμε το παρών σε τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις.»

 

Τελευταία Νέα