Το μέλι Αττική χορηγός του NovastarsHD

Gazzetta team
Το μέλι Αττική χορηγός του NovastarsHD

bet365

Στήριξε την προβολή ταινιών που διακρίθηκαν στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά βραβεία.

Το μέλι Αττική, το Νο1 ελληνικό μέλι, ήταν χορηγός του NovastarsHD, του καναλιού της Nova που πρόβαλε ταινίες που διακρίθηκαν στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά βραβεία, όπως Golden Globes, SAG Awards, BAFTA, Oscars και Emmy, καθώς επίσης και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως τα Φεστιβάλ των Καννών, της Βενετίας, του Βερολίνου και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κάθε βράδυ, από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, στο Novastarts HD προβλήθηκαν και αφιερώματα σε τρεις σύγχρονους βραβευμένους Έλληνες δημιουργούς: τον Γιώργο Λάνθιμο, τον Αλεξάντρ Ντεσπλά και τον Αλεξάντερ Πέιν, ενώ μεταδόθηκαν και τρεις από τις σημαντικότερες διεθνώς κινηματογραφικές βραβεύσεις: Golden Globes, SAG και BAFTA Awards!

Ειδικά για τη χορηγία υλοποιήθηκε ένα creative media plan που περιελάμβανε δημιουργικό sting πριν από την έναρξη της ταινίας, προνομιακή τοποθέτηση των spots του χορηγού και tags στα trailers του καναλιού. Μέσω της χορηγίας εξασφαλίστηκαν πάνω από 9.000 διαφημιστικά δευτερόλεπτα, συνδέοντας με ιδανικό τρόπο ένα μεγάλο brand με κάποιες από τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες και τους βραβευμένους δημιουργούς τους.

 

Τελευταία Νέα