Χρυσό Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Greek Hospitality Awards 2019

Gazzetta team
Χρυσό Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Greek Hospitality Awards 2019

bet365

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2019.

Τα βραβεία διοργάνωσε η Ethos Awards, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider”, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με το διακριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Athenaeum InterContinental, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Η διάκριση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ήρθε να προστεθεί στα τρία προηγούμενα βραβεία, με τα οποία είχε τιμηθεί στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017 και 2018, αναδεικνύοντας τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την πρωτοπορία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών σπουδών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας και με επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και παράλληλα το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP).

 

Τελευταία Νέα