Ποιες είναι οι αγαπημένες καλύψεις των Ελλήνων οδηγών;

Gazzetta team
Ποιες είναι οι αγαπημένες καλύψεις των Ελλήνων οδηγών;

bet365

Το insurancemarket.gr έχει τα στοιχεία.

Το insurancemarket.gr, το μεγαλύτερο site σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου σε πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρείες & με 1 στις 3 online ασφαλίσεις να γίνεται στην πλατφόρμα του, μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι αγαπημένες προαιρετικές καλύψεις των Ελλήνων οδηγών αλλά και πόσο κοστίζουν μέσω της υπηρεσίας του!

Το 48,6% προσθέτει Οδική Βοήθεια

Η πιο αγαπημένη κάλυψη γιατί σε «σώζει» σε περίπτωση που το όχημά σου ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης, σκασμένου ελαστικού, έλλειψης βενζίνης αλλά και άλλων απροόπτων. Μπορείς την αποκτήσεις με μόνο 11€ το εξάμηνο!

Το 29,5% προσθέτει Νομική Προστασία

Πολύτιμη κάλυψη που αναλαμβάνει τη νομική σου εκπροσώπηση όταν υπάρξει διαφωνία στο ύψος της αποζημίωσής σου από ατύχημα και στην υπαιτιότητα. Με μόλις 2,5€ το εξάμηνο είσαι ήσυχος!

Το 20,3% προσθέτει Προσωπικό Ατύχημα

Αποζημιώσει την Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα ή τον Θάνατο του οδηγού από ατύχημα. Μόνο 1,5€ το εξάμηνο!

Το 18,3% προσθέτει Θραύση Κρυστάλλων

Αναλαμβάνει τα κόστη επισκευής & αντικατάστασης των κρυστάλλων του οχήματός σου που υπέστησαν ζημιά από τυχαίο συμβάν. Την προσθέτεις με μόνο 9€ το εξάμηνο!

Απόκτησε και εσύ τις παραπάνω καλύψεις σε προνομιακή τιμή & δες πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις από τα ασφάλιστρά σου με μία γρήγορη τιμολόγηση στο insurancemarket.gr.

Τα ποσοστά έχουν υπολογιστεί με βάση τις τιμολογήσεις >1.000.000 χρηστών του insurancemarket.gr το 2018.

 

Τελευταία Νέα