Τώρα μπορείς να συγκρίνεις τιμές και για μηνιαία ασφάλιση με ένα κλικ!

Gazzetta team
Τώρα μπορείς να συγκρίνεις τιμές και για μηνιαία ασφάλιση με ένα κλικ!

bet365

Ασφάλεια αυτοκινήτου. Ένα έξοδο που κανείς μας δεν κάνει με ευχαρίστηση και όλοι προσπαθούμε να μειώσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ευτυχώς αυτή την στιγμή τα ασφάλιστρα είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα (αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αυξηθούν μέσα στο 2019) και μπορούμε να βρούμε εύκολα online αρκετά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα όποιο είδος οχήματος και αν έχουμε.

Τι γίνεται όμως εάν έχουμε σκοπό να καταθέσουμε πινακίδες ή να πουλήσουμε το όχημά μας ή απλά το χρησιμοποιούμε εποχιακά; Ή τι κάνουμε στην περίπτωση που την ώρα της ανανέωσης της ασφαλιστικής μας κάλυψης δεν μπορούμε να καλύψουμε το κόστος της;

Τότε έχουμε κάποια πολύ καλά νέα!

Το insurancemarket.gr, η Νο1 ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, προχωρά ΚΑΙ στην σύγκριση μηνιαίων ασφαλίστρων για να διευκολύνει τους οδηγούς που θέλουν να ασφαλίσουν το όχημά τους με τον μήνα!

Όπως και με την ετήσια ή εξάμηνη έτσι και με την ασφάλεια για ένα μήνα, συγκρίνεις τις προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών, επιλέγεις αυτή που σου ταιριάζει και ασφαλίζεις το όχημά σου εύκολα και γρήγορα από τον καναπέ του σπιτιού σου!

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που γίνεται και από το κινητό σου!

> Πληκτρολογείς www.insurancemarket.gr

> Βάζεις τα στοιχεία του οχήματός σου

> Επιλέγεις διάρκεια

> Και αυτόματα βλέπεις σε ποια ασφαλιστική έχεις το καλύτερο μηνιαίο ασφάλιστρο!

Μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια;

Σύγκρινε την αγορά και βρες την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου ​για εσένα όποια διάρκεια και αν επιλέξεις!

 

Τελευταία Νέα