Η ELDON’S ΑΕΒΕ εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα λιπαντικά της Gulf

Gazzetta team
Η ELDON’S ΑΕΒΕ εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα λιπαντικά της Gulf

bet365

Μια στρατηγική συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και ιστορικότερων brands στον κόσμο.

Η ELDON’S ΑΕΒΕ, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των εφαρμογών λίπανσης, με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία από το 1975, τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και διεθνώς, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει στην Ελλάδα τα λιπαντικά της ιστορικής και μιας εκ των ‘’7 αδερφών’’ πολυεθνικής εταιρίας Gulf.

Με πλήρη γκάμα προϊόντων η οποία καλύπτει σχεδόν όλες τις βασικές κατηγορίες χρήσης, όπως π.χ. λιπαντικά βενζινοκινητήρων, πετρελαιοκινητήρων, ειδική σειρά για μοτοσυκλέτες, για αγροτικά μηχανήματα, για εξωλέμβιους κινητήρες και κιβώτια σκαφών, καθώς και επιλεγμένες βαλβολίνες, τα προϊόντα Gulf διατίθενται πλέον σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Gulf – Μια απαράμιλλη ιστορία, ένα εμπνευσμένο μέλλον

Η GULF ιδρύθηκε το 1901, όμως πάντα ήταν και παραμένει μια σύγχρονη εταιρία με πρωτοποριακή σκέψη και ιδέες με δραστηριότητα σε πάνω από 100 χώρες.

Με κληρονομιά που μετρά πάνω από έναν αιώνα, η μάρκα Gulf είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών και πελατών.

Από την πρωτοπορία της δημιουργίας του 1ου drive-in service πρατηρίου καυσίμων με επίσημη εταιρική σήμανση το 1913 στο Pittsburgh των ΗΠΑ έως και τη βράβευσή της το 2016 με το βραβείο ‘’ Downstream Oil Company of the Year 2016’’ στα υψηλού κύρους Global Energy Oil and Gas Awards 2016, η Gulf διαχρονικά συνεχίζει να πρεσβεύει το αληθινό πνεύμα του νικητή.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 η Gulf ανέπτυξε υψηλού προφίλ καμπάνιες marketing, περιλαμβανομένης της χορηγίας του προγράμματος προσσελήνωσης Apollo moon landings. Η έντονη παρουσία της στα χορηγικά προγράμματα συνεχίστηκε και κατά τη δεκαετία του ’70 με τη Gulf Porsche Racing, το ιστορικό FORD GT 40, και αργότερα την ASTON MARTIN. Αντανάκλαση της διαχρονικής παρουσίας της στο διάσημο αγώνα Le Mans αποτελεί η σχεδόν μυθική ταινία ‘’Le Mans’’ με τον Steve Mc Queen το 1971.

Η παράδοση της ταύτισης του ονόματος Gulf με πρωτοποριακές χορηγίες συνεχίζεται και στις μέρες μας μέσω της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρική ομάδα της Manchester United, την αγωνιστική ομάδα της Milwaukee BMW στα Superbikes, την Top Fuel King Racing κ.α.

Ο περίφημος ‘’πορτοκαλί δίσκος’’ – orange disc αποτελεί σήμερα παγκοσμίως συνώνυμο των υψηλής ποιότητας προϊόντων, της καινοτομίας και της τεχνολογικής τελειότητας.

Quality – Endurance - Passion

 

Τελευταία Νέα