Κέρδισε 1000 ευρώ στο μεγάλο διαγωνισμό του STR8

Gazzetta team
Κέρδισε 1000 ευρώ στο μεγάλο διαγωνισμό του STR8

bet365

Αναζήτησε τον μοναδικό κωδικό που βρίσκεται σε κάθε σετ δώρου STR8 και γίνε εσύ o τυχερός που θα κερδίσει 1000 ευρώ και πλούσια δώρα!

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν όχι όμως η διάθεση σου για δυνατές εμπειρίες. Πάρε τώρα μέρος στο μοναδικό διαγωνισμό των STR8 giftsets και νιώσε την ένταση να ανεβαίνει και στην πόλη. Γιατί; Μια σειρά από πλούσια δώρα καθώς και το μεγάλο έπαθλο των 1000 ευρώ περιμένουν να τα κάνεις δικά σου!

Ο νέος διαγωνισμός του STR8 έρχεται για να ταράξει τα νερά! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις είναι να βρεις τον κωδικό που περιέχει κάθε σετ δώρου STR8 και να τον καταχωρήσεις στο Str8myway.com. Αναζήτησέ τα στα ράφια των super market και στις αλυσίδες καλλυντικών και, που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ και θα ζήσει νέες μοναδικές εμπειρίες, χάρη στο STR8.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί: Σε μία σειρά κληρώσεων, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολύ δυνατά δώρα τεχνολογίας: Apple Watch, PlayStation bundles, VR Headsets, Polaroid Cameras είναι τα μεγάλα δώρα κάθε κλήρωσης τα οποία πλαισιώνονται μοναδικά από gift cards για αγορές στο Color Skates και το Sneaker Cage! Τέλος, τριάντα τυχεροί σε κάθε κλήρωση θα κερδίζουν μοναδικά «Γιάννης Αντετοκούνμπο» μπλουζάκια.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή όσες φορές θέλεις, μιας και δεν υπάρχει όριο στις συμμετοχές. Κάθε σετ δώρου σε φέρνει λοιπόν πιο κοντά σε καινούργιες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες που θα κάνουν την νέα σεζόν ξεχωριστή. Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου, όπως κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούμπο και πέτυχε όποιον στόχο βρεθεί μπροστά παρέα με το αγαπημένο σου STR8.

Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση για σένα και αυτό είναι κάτι που το STR8 γνωρίζει καλά. Έχοντας ως φιλοσοφία να σε βοηθά να κατακτάς τους στόχους σου και να γίνεσαι κάθε ημέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού θέλει να σε εμπνεύσει να ζήσεις τη ζωή σου όπως ακριβώς θέλεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα