Η Wedia αναπτύσσει την κορυφαία πλατφόρμα αγοράς εργασίας στο Tech Industry

Gazzetta team
Η Wedia αναπτύσσει την κορυφαία πλατφόρμα αγοράς εργασίας στο Tech Industry

bet365

Πρόκειται για το TechTalent.jobs, την πλατφόρμα της ομώνυμης startup και spin-off του Found.ation.

Αποτελεί τη μοναδική καινοτόμα πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας που απευθύνεται ταυτόχρονα τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε εργοδότες στο χώρο του Information Technology.

Η καινοτομία της διαδικασίας πρόσληψης tech στελεχών σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Wedia, σε ένα τελικό αποτέλεσμα που ξεπερνά τα τυπικά μέχρι σήμερα εμπόδια της συλλογής, οργάνωσης και διαχείρισης των στοιχείων που αντιμετωπίζει μια πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας, ειδικά για τον χώρο της τεχνολογίας πληροφοριών, όπου οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες επιθυμούν η πληροφορία να δομείται, να φιλτράρεται και να ταξινομείται με ξεκάθαρο τρόπο.

Το TechTalent.jobs απευθύνεται και στον επαγγελματία της τεχνολογίας που αναζητά εργασία στον κλάδο του, αλλά και στον εργοδότη που αναζητά να προσλάβει το ιδανικό στέλεχος, κάνοντας λίγα και ακριβή βήματα. Το UX φρόντισε η αρχιτεκτονική της πληροφορίας, ενόσω υπηρετεί διπλό σκοπό, να κάνει το user journey κομψό και τα στοιχεία ενδιαφέροντος εμφανή και συγκεκριμένα. Με ένα user interface που υπακούει πιστά στο 'hiring made easy', αισθητική ανάλογη του tech industry, visual navigation και καθαρό περιβάλλον σε κάθε βήμα του επισκέπτη, το TechTalent.jobs κερδίζει σε μοναδικότητα.

Τη δυνατή εμπειρία σφραγίζει η σταθερά υψηλή ταχύτητα και η ακρίβεια και η ποιότητα του site, που είναι χτισμένο πάνω σε μια ever-growing data δυναμική. Η διαχείριση της πληροφορίας εκτελείται και υποστηρίζεται με λεπτομερή μηχανισμό αναζήτησης και φίλτρα και φόρμες πλήρως παραμετροποιημένες.

Για το site η Wedia αξιοποίησε τεχνογνωσία UX, UI, Web Development και τεχνολογίες Solr και React.js. Εκτός από τα παραπάνω πεδία, οι υπηρεσίες της καλύπτουν και το Performance αλλά και το Content Marketing. Στις στρατηγικές της συνεργασίες περιλαμβάνονται το Gold Partnership με την Hubspot, πλατφόρμας παγκοσμίως αναγνωρισμένης στο Marketing Automation, αλλά και η εκτεταμένη συνεργασία με την Sitecore, Gartner leader magic quadrant, στο πεδίο του Enterprise Content Management και Digital Experience.

techtalent.jobs

www.wedia.gr

thefoundation.gr

 

Τελευταία Νέα