Νέα εταιρική ταυτότητα για την EUROCHARTIKI

Gazzetta team
Νέα εταιρική ταυτότητα για την EUROCHARTIKI

bet365

Ανανεώνεται η εικόνα της εταιρείας και τονίζεται η δέσμευση σε μια νέα εταιρική στρατηγική.

Έπειτα από 30 και πλέον χρόνια στο χώρο της επεξεργασίας χάρτου και της παραγωγής απορρυπαντικών, η EUROCHARTIKI έχοντας καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της έχει επεκταθεί τόσο στην ανάπτυξη προϊόντων own brand όσο και στην ενίσχυση Β2Β συνεργασιών.

Η αλλαγή της ηγεσίας από την πρώτη στη δεύτερη γενιά σηματοδοτεί μια νέα δυναμική πορεία, με στόχο τη μετεξέλιξή της σε μια σύγχρονη και με αναπτυξιακή προοπτική παραγωγική εταιρεία. Έτσι, η νέα εταιρική ταυτότητα έρχεται να ανανεώσει την εικόνα της εταιρείας και να τονίσει τη δέσμευση σε μια νέα εταιρική στρατηγική.

Η νέα εταιρική ταυτότητα

Βασικό στοιχείο της ανανεωμένης εταιρικής ταυτότητας είναι η χρήση σήματος με νέο λογότυπο. Το σήμα σε κύκλο εμπνευσμένο από τα κυρίαρχα γράμματα του λογότυπου αποτυπώνει τη στιβαρότητα και την αποφασιστικότητα της εταιρείας, ενώ ο κύκλος που τα περιβάλλει αντανακλά την αρμονία και την ευελιξία της στις νέες προκλήσεις. Ταυτόχρονα, ο περιγραφέας (descriptor) υπογραμμίζει τις δύο βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες της, την επεξεργασία χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών, καθιστώντας την ως τη μοναδική παραγωγική εταιρεία στην Ελλάδα με τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα στον τομέα του καθαρισμού.

Έναρξη μιας νέας εποχής

Η EUROCHARTIKI υλοποιεί σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό, παραγωγικές εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους, ενώ αναμορφώνει την οργανωτική της δομή σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου επιχειρείν.

Η εταιρεία, μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επενδύει στην εξωστρέφεια της, ενώ διευρύνει και εντατικοποιεί τη διείσδυση καινοτομικών προϊόντων προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις απαιτήσεις της αγοράς.

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της EUROCHARTIKI θα πλαισιώσουν ενέργειες επικοινωνίας, ενώ η εφαρμογή του λογοτύπου θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα