«Η bwin, Μεγάλος Χορηγός του φετινού Navarino Challenge» (pics)

Gazzetta team
«Η bwin, Μεγάλος Χορηγός του φετινού Navarino Challenge» (pics)

bet365

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του online gaming παγκοσμίως,στηρίζει ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό.

Η bwin, προάγοντας ενέργειες που αφορούν στο κοινό καλό και δίνοντας έμφαση στον Πυλώνα Κοινωνία της στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζει τον στόχο του Navarino Challenge, που είναι η ενημέρωση για το ζήτημα της παιδικής παχυσαρκίας αλλά και η προαγωγή της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Το πρόγραμμα της πολυβραβευμένης διοργάνωσης του «Navarino Challenge», περιλάμβανε φέτος 28 δραστηριότητες που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι» με τη συμμετοχή αθλητών-προτύπων που βοηθούν στην εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Ιωάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της bwin που είχε την τιμή να βραβεύσει τον μεγάλο ambassador της διοργάνωσης και ultramarathon Dean Karnazes, δήλωσε: «Μας ενθουσίασε εξαρχής η ευκαιρία να είμαστε Μεγάλος Χορηγός του Navarino Challenge 2018 και να στηρίξουμε ενεργά αυτήν τη μοναδική προσπάθεια, που στέκεται αρωγός στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη συμμετοχή των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες. Είμαστε περήφανοι για τη χορηγία που προσφέραμε όσο και για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις που επέδειξε η ομάδα της bwin.»

Εν συνεχεία ο Διευθύνων Σύμβουλος Active Media Group, κ. Άκης Τσόλης ανέφερε γεμάτος περηφάνια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στην 6η επετειακή μας διοργάνωση προστέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης για να προωθήσουν κι εκείνοι το μήνυμα του αθλητισμού με την φράση #sportsunitepeople. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους νέους με το #eatwell #runwell #livewell όπως ονομάσαμε την δική μας καμπάνια κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο για την ελληνική επαρχία, την Ελλάδα μας και εν γένει τον κόσμο. Ερχόμαστε λοιπόν να συνεχίσουμε να προβάλλουμε μηνύματα θετικά με την βοήθεια των χορηγών μας και ιδιαίτερα του Μεγάλου μας Χορηγού, την bwin».

#bwincares #sportsunitepeople

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα