LG Skills and Drills Διαγωνισμός: Διεκδίκησε 1 από τις 20 υποτροφίες ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στην Ακαδημία Eurohoops

Gazzetta team
LG Skills and Drills Διαγωνισμός: Διεκδίκησε 1 από τις 20 υποτροφίες ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στην Ακαδημία Eurohoops

bet365

Η LG επεκτείνει το πρόγραμμα EKE ‘LG Αθλητές του Αύριο’ μέσω της νέας συνεργασίας με την Ακαδημία Eurohoops και ανακοινώνει τον διαγωνισμό LG SKILLS & DRILLS.

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ως Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας με το ΕUROHOOPS DOME, ένα από τα πιο υπερσύχρονα γήπεδα μπάσκετ στην Ελλάδα. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, ανακοινώνει τον διαγωνισμό ‘LG SKILLS & DRILLS’ προσκαλώντας την επόμενη γενιά αθλητών να προπονηθεί δίπλα στο κορυφαίο προπονητικό team της Ακαδημίας Eurohoops με τεχνικούς διευθυντές, τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πιο συγκεκριμένα, από 19/10/2018 έως και 29/10/2018 η LG προσκαλεί τους επόμενους ‘LG Αθλητές του Αύριο’, που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως και το 2009, να δηλώσουν συμμετοχή στο lg.com/gr/lgskillsanddrills/index.html. Οι συμμετέχοντες αυτόματα θα μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) όπου θα διεκδικήσουν 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ η οποία θα προπονείται στην Ακαδημία Eurohoops, το διάστημα Νοέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019.

Επιπλέον, επιδιώκοντας μέσα από τις πρωτοβουλίες της να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στους καταναλωτές, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων τηλεοράσεων 55 ιντσών Ultra HD 4K TV (55UJ635V) στον χώρο του cafe αναβαθμίζοντας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΕUROHOOPS DOME. Οι τηλεοράσεις της LG επιλέχθηκαν χάρη στην απόδοση πλούσιων χρωμάτων και την ισχυρή αντίθεση τα οποία παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Στην LG στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών και με το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ θέλουμε να ενθαρρύνουμε ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με το ΕUROHOOPS DOME καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και φιλοξενεί την κορυφαία ακαδημία μπάσκετ Eurohoops Academy».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Τεχνικών Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Στόχος του ΕUROHOOPS DOME είναι να προσφέρει έναν χώρο για τους λάτρεις του μπάσκετ όπου δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος θα δίνουν καθημερινά το “παρών” απολαμβάνοντας μπασκετικές στιγμές. Οι στόχοι μας ακολουθούν το όραμα της LG και του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’ να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους νέους που αγαπούν το μπάσκετ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους κορυφαίους προπονητές της Ακαδημίας μας. Είναι μεγάλη μας τιμή η συνεργασία με την LG και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την κα Τζώρτζια Σταυροπούλου για την εμπιστοσύνη της στον οργανισμό μας».

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ: lg.com/gr/lgskillsanddrills/index.html.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα